Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi Saygıyla Selamlıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi Saygıyla Selamlıyoruz
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Genel Koordinatörü Ali Şeran , ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, Öğretmenler Günü’nü Kutladı.

Haber Muhabiri  Haber Merkezi
Resmi Kaynak Nigar Tarancı

Mesajında duygu yüklü ifadelere yer veren Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhbiri Ali Şeran, şunları söyledi: ‘Son derece anlamlı ve bir o kadar da özel bir zaman dilimini, hep beraber idrak etmekteyiz. Eğitim-Öğretim, sadece ülkemiz değil, bütün dünya devletleri açısından, her zaman için hayati değere haiz bir konudur. Hepimizin takdir edeceği gibi, değerli ve fedakâr öğretmenlerimizin, meslek hayatları boyunca gösterdiği Azim ve fedakârlık takdire şayandır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birisi olan öğretmenlik, mesai kavramı tanımayan, emek, hoşgörü ve sabır isteyen ulvi bir meslektir.

Öğretmenlerimiz geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı, her konuda gerekli bilgi ve birikim ile donatarak aydınlık, huzurlu, mutlu ve müreffeh bir Türkiye hedefine doğru sorumluluklarını her zaman için, örnek teşkil eden bir özveri ve azimle icra etmektedirler. Yarınların Türkiye’sini yönetecek olan çocuklarımız ve gençlerimizin, hayata en iyi ve donanımlı bir şekilde hazırlanabilmeleri, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda gerekli teorik ve pratik eğitim ve öğretimi alabilmeleri noktasında, öğretmenlerimizin son derece önemli misyonu vardır.

‘Okumanın, Eğitim ve Öğretim’in önemine, Mukaddes Dinimiz, özellikle vurgu yapmıştır. Bu hedef ve ilkeler doğrultusunda, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı insanlığa, vatanımıza ve ulusumuza faydalı ve yetkin bireyler olmaları yolunda büyük emek, özveri, sabır ve hoşgörü sergileyerek gelişmelerine katkı sağlayan, geleceğimizin mimarları, eğitimin temel taşı ve vazgeçilmezleri olan sevgili öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyoruz. Ebediyete intikal etmiş, bütün öğretmenlerimize; Yüce Allah’tan rahmet ve merhamet niyaz ediyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu mutlu bir yaşam temennisiyle, vazifesini fedakârca icra etmekte olan bütün öğretmenlerimize de başarılar diliyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 6
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Düzce'de 5.9 Şiddetinde Deprem!Önceki Haber

Düzce'de 5.9 Şiddetinde Deprem!

Gazetecilik Veya Muhabirlik Nedir Ne Değildir?Sonraki Haber

Gazetecilik Veya Muhabirlik Nedir Ne Değ...

Yorum Yazın

Reklam Alnı