Gazetecilerimiz Her Türlü Övgüyü Hak Ediyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazetecilerimiz Her Türlü Övgüyü Hak Ediyorlar
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kurucusu Ve Genel Koordinatörü Ali Şeran, Yazılı Bir Mesaj Yayınladı, ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü Kutladı.

Haber Muhabiri Haber Merkezi
Resmi Kaynak Nigar Tarancı

Basın mensuplarının, son derece zor koşullarında, hatta bazen savaşların yaşandığı ortamlarda bile görevlerini başarıyla icra ettiklerini ve sık sık ölümle burun buruna geldiklerini belirten Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Fotroğraf Eğitmeni Ali Şeran, mesajında şu görüşleri dile getirdi: ‘İletişimin temel taşlarından ve demokrasimizin işlemesini sağlayan en önemli kurumlarından birinin basın olduğu hepimizin malumu. Bu vesileyle bütün meslektaşlarımızın bu anlamlı günlerini, en halisane duygularımla kutluyorum. Demokrasimizin temel taşlarından olan özgür haberleşme, iletişim, habere zamanında ulaşabilme ve toplumumuzun doğru bilgilendirmesini sağlayan değerli basın mensuplarımız, zaman zaman son derece zor koşullarda görev yapmaktalar.

Halkımızın Sesi Olmaya Devam Edeceğiz Halkımızın şeffaf, tarafsız güvenilir ve bir o kadar hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi adına son derece önemli ve bir o kadar da saygın olan bu görevi ifa eden basın yayın çalışanlarımız, emek ve alın terinin, adeta birer sembolü olmuş durumdalar. Milli ve Manevi değerlerimize hassas, toplumsal değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde ve zamanında haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensuplarımız, mesai kavramı gözetmeksizin bu onurlu görevi icra etmektedirler.

Basınımız, gerek ülkemiz ve gerekse tüm dünyada yaşanan gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak servis yapmakta, toplumu aydınlatma görevini de yerine getirmekteler. ‘Haberdiyarbakir.Org’ ailesi olarak, yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana, hep çıtayı yukarı taşımaya, her geçen gün üzerine katarak ve olabildiğince en güzelini yapmaya gayret ettik, bundan sonra da, aynı heyecan ve şevkle, bu onurlu yolculuğumuza devam edeceğiz. Özellikle içinde bulunduğumuz zorlu süreçte, basın yayın kuruluşlarımızın yaptıkları yayınlar, her zamankinden daha önem bir taşımaktadır. Bu vesileyle, bir kez daha 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbim’den; bütün basın emekçisi arkadaşlarıma, sağlık ve mutluluk, vazifelerinde başarılar ve ebediyete intikal etmiş bütün meslektaşlarımıza rahmet niyaz ediyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 11
    SEVDİM
  • 14
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 9
    İNANILMAZ
  • 10
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır Anadolu Ajansı Bölge Müdüründen Siirt Valisine ZiyaretÖnceki Haber

Diyarbakır Anadolu Ajansı Bölge Müdüründ...

Şiro Ailesinin Acı Günü Muhittin Şiro Vefat EttiSonraki Haber

Şiro Ailesinin Acı Günü Muhittin Şiro Ve...

Yorum Yazın

Reklam Alnı