Gazeteci Denli Berat Kandilini Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Denli Berat Kandilini Kutladı
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli Berat Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli. Berat Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesajında Tüm İslam Âleminin Berat Kandili’ni Tebrik Ederek Berat Kandili, Üç aylar içinde yer alan mübarek gecelerimizden birisidir. Berat, borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan kurtulma, günahlardan arınma, Allah’ın affına ve rahmetine kavuşma, Allah katında berat etmek ve temize çıkmak demektir. Bu gece pek çok iyiliğin ve güzelliğin yanı sıra, aynı zamanda bir hüküm gecesidir. Kulların her türlü işi bu gece Allah’a arz olunur.

Umuyorum ki; 2024 yılı hepiniz açısından, tüm kötülüklerin, tüm olumsuzlukların, umutsuzlukların, acıların, kederlerin geride kaldığı, adaletin ve demokrasinin, hukukun üstünlüğünün hakim olduğu, herkesin yüreğinde, hanesinde umut tohumlarının yeşerdiği, yüzünde gülücüklerin eksik olmadığı, mutluluk dolu yıllar olur… Umutlarınız, umutlarımız eksilmesin. Allah’a eş koşanlar, din kardeşine kin ve düşmanlık besleyenler, anne ve babasına karşı gelenler, akrabalarını arayıp sormayanlar, devamlı içki içenlerden bu gece bile tövbe etmezlerse, bu gecenin mağfiretinden mahrum kalacakları hadislerle bildirilmiştir. Samimi tövbe edenlerin ise, bağışlanıp Berat’a ve affa nail olacakları müjdelenmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kardeşlerimizin Berat Kandilini tebrik ederim, bu mübarek ay ve gecelerin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm müminlerin ve insanlığın her türlü sıkıntı ve afetlerden kurtulmasına, özellikle birlik ve kardeşlik duygusunun yerleşmesine, birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde eriştirmesini Rabbimizden niyaz ederim.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa İl Temsilcisi Gazeteci Fotoğraf Muhabiri Sultan Denli Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini buruk yaşıyoruz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden bir tanesidir” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 122
    SEVDİM
  • 58
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 58
    İNANILMAZ
  • 11
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DİSKİ Meyve Sebze Hali’nde Yağmur Suyu Şebekesini YeniliyorÖnceki Haber

DİSKİ Meyve Sebze Hali’nde Yağmur Suyu Ş...

‘Ters Köşe’ Operasyonu 9 Kişi TutuklandıSonraki Haber

‘Ters Köşe’ Operasyonu 9 Kişi Tutuklandı

Yorum Yazın

Reklam Alnı