El Ele Vakfından Diyarbakır Çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
El Ele Vakfından Diyarbakır Çıkarması
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Türkiye’nin Birçok İlinde Temsilcilikler Oluşturularak Engelli Ve Yaşlılara Yardımları Ve Projeleri İle Kısa Sürede Adından Çok Söz Edilen ” El Ele Avrupa Engellilere Ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu Tarafından Diyarbakır’da İl Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirildi.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran 
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan 

Avrupa’dan başlayıp; Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikler oluşturularak Engelli ve Yaşlılara yardımlar yaparak kısa sürede adından çok söz edilen ” El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu “ Genel başkanı Cengiz Hocazade Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Arzu Avcıl ve Vakıf Yönetimini ziyaret gerçekleştirildi. Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazadeyi Diyarbakır İl Başkanı ve çok sayıda Vakıf Yönetim Kurulu karşıladı. El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu Diyarbakır’ın İl Başkanlığı tanıtım Toplantısı Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade Başkanlığında gerçekleştirildi.

El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu Vakfı Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl Konfederasyonumuz, Vakıf kimliği ile avrupanın birçok ülkesinde ve Türkiye'nin çeşitli illerinde ve ilçelerinde yardımlarına devam etmektedir, Diyarbakır Teşkilatı olarak bizlerde engelli çocuklarımıza, yaşlılarımıza yardımcı olabilmek ve Diyarbakır’da engelsiz yaşam koşullarının kalitesini yükseltmek, Diyarbakır’da engelsiz yaşamı hayata geçirmek için tüm gücümüz ile çalışmaktayız. Diyarbakır Teşkilatı olarak vakfımızın genel Başkanı Cengiz HOCAZADE yi Diyarbakır’da ağırlamaktan büyük onur duyduk.dedi;

El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu Diyarbakır İl Yönetim Kurulu tanıtım Toplantısı Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade başkanlığında gerçekleştirildi, Hocazade; yaklaşan mübarek Ramazan ayında her yıl Vakfımız tarafından yapılan Ramazan Yardım Kolilerimizden bu senede Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl ve Yönetimi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilerek Ramazan kolisi desteğinde bulunulacağını ve aynı zamanda ihtiyaç sahibi Engelli aileleri tespit edilerek Tekerlekli sandalye ve Akülü araba yardımları konusunda bilgilere yer verildi. Yapılan toplantının ardından; Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl ve Yönetimi ile tarihi mekanları gezerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Siirt'in Gururu Oldu.Önceki Haber

Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi...

Diyarbakır’da Husumetli İki Aile BarıştıSonraki Haber

Diyarbakır’da Husumetli İki Aile Barıştı

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu