Eğitim Camiasında Bomba Gelişme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim Camiasında Bomba Gelişme
Abone ol
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı.

Antalya’dan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yüksel Arslan Görevinden Alındı. Arslan’ın görevden alınmasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Diyarbakır’ın yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı öğrenildi. Arslan’ın yerine atanan Küçükali’nin Trabzon kütüğüne kayıtlı olması ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in memleketinde görev yapan biri olarak Diyarbakır’a atanması dikkat çekti.

Geçtiğimiz Aylarda Asli Kadrosunu Almıştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten bakan Arslan, 10 Aralık tarihinde asaleten atanarak kadrosunu almıştı. 

Görevden Neden Alındığı Henüz Bilinmiyor Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı kararıyla asaleten atandığı Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Arslan'ın bu kadar kısa sürede görevden alınması akıllarda soru işareti bıraktı. Arslan'ın niçin görevden alındığı henüz bilinmiyor. “Kızağa Çekildi” Arslan, Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınmasının ardından bakanlıkça merkeze alınarak kızağa çekildiği ve Bakanlıkta koordinasyon biriminde görev yapacağı öğrenildi.

Murat Küçükali Kimdir?10.06.1973’te Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sürmene’de tamamladı. 1996’da 19 Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirdi. Aynı yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak Malatya’da göreve başladı. 2004’te Samsuna atandı. 2011’den itibaren Zile’de öğretmenlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 05/11/2018 tarihinden itibaren Tokat İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaparken bugün Diyarbakır'a atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır. Arslan:"Bakanlığımızın Takdiridir" Görevden alınmasıyla ilgili görüştüğümüz Arslan, şu açıklamayı yaptı; "Bakanlığımızın takdiridir. Bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nda koordinasyon biriminde çalışacağım."

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Özel Haber Seyfettin Eken

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt İl Jandarma Komutanlığı UyardıÖnceki Haber

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Uyardı

Yolcu Otobüsünde 28 Kilogram Esrar Ele GeçirildiSonraki Haber

Yolcu Otobüsünde 28 Kilogram Esrar Ele G...

Yorum Yazın

Reklam Alnı