Diyarbakır İYİ Parti’den 12.750 İstifa Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır İYİ Parti’den 12.750 İstifa Etti
Abone ol
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu’nun İstifasının Ardından Diyarbakır İYİ Parti İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu Ve Beraberindeki 12.750 Kişi İYİ Parti’den Topluca İstifa Etti.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Diyarbakır İYİ Parti Basın

Şeyh Said Açıklaması Nedeniyle Disipline Sevk Edilen İyi Partili Mehmet Salim Ensarioğlu; “İyi Parti İle Beni Bir Araya Getiren Siyasal Gerekçeler Ortadan Kalkmıştır” Diyerek İstifasının Ardından Vejdin Ensarioğlu Ve Beraberindeki Partili 12.750 Kişi İyi Parti’den Topluca İstifa Etti. Ensarioğlu’nun İl Başkanlığında Yaptığı Açıklama Şöyle; 1994 Yılında DYP Gençlik Kolları Başkanı Olarak Aktif Siyasette Başladığım Tarihten Bu Güne Kadar, Babam Ve Siyasette Ekol Olan M. Salim Ensarioğlu’nun Temiz Siyaset Anlayışını Örnek Alarak Bu Güne Kadar Merkez Sağ Konumlu Siyasi Hayatımı Devam Ettirdim. 2018 Yılından İtibaren Üstlenmiş Olduğum İyi Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Görevimi, Birçok Partili Yönetici Arkadaşlarım Gibi Elbette Büyük Badireler Atlatarak Bugünlere Kadar Geldik. Devletini, Bayrağını, Milletini Seven Demokrat Duruşumuz Aşikârdır. Hak, Hukuk, Adalet Ve Devletimizin Bekası İçin Emek Sarf Eden Siyasi Geçmişimin, Kişisel Menfaatlerimin Önüne Geçtiği Gibi Elbette Parti İçerisinde Benim Gibi Düşünmeyip Koltuk Ve İhtiras Sahibi, Kimselerinde Yanında Durmamız Söz Konusu Olamaz.

Birkaç Gündür Sosyal Medyada Eski Bakan Ve İstanbul Milletvekili M. Salim Ensarioğlu’na Yapılan Haksız Ve Mesnetsiz İthamları Esefle Kınıyoruz. Kayyım Tarafından Yönetilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tarafından, Diyarbakır’ımız da Bir Bulvara Şeyh Said İsminin Verilmesi Toplumun Büyük Bir Kesimi Tarafından Doğal Karşılanmışken, Eski Bakan M. Salim Ensarioğlu Sosyal Medyada Şeyh Said İle İlgili Medyada Yapılan Galiz Hakaretleri Red Eden Açıklamasında Cumhuriyet Değerlerini Rencide Eden Veya Vatan Hainliğini Çağrıştıracak Herhangi Bir İfade Bulunmamaktadır.

Yüzyılda Yeni Bir Hikaye Yazmak Ve Milletimize Üçüncü Bir Yol Göstermek Üzere Hür Ve Müstakil Olarak Yoluna Devam Etmek İsteyen, Ne Yazık ki Gönül Verdiğimiz İyi Parti, Hür Ve Müstakil Görüşlere Tahammül Edememiştir. Eski Bakan M. Salim Ensarioğlu’nun Talebine Dönük Başlayan Linç Kampanyasının Karşısında Olduğumuzu Tüm Kamuoyunun Bilmesini İstiyoruz. Bununla Birlikte Naaşlara Bile Saygısı Ve Tahammülü Olmayanlara Hatırlatmak İsteriz;  21. Yüzyıldayız. Siyaset Ve Bölge Büyüğümüz, Eski Bakan M. Salim Ensarioğlu’nun Olmadığı Bir Yerde Bizim Varlığımız Söz Konusu Olamaz. Bu Vesileyle Diyarbakır İl Ve İlçe Teşkilatlarımızla Birlikte Ve Ayrıca 12,750 Üyeyle İyi Partiden İstifa Ettiğimizi Kamuoyuna Saygıyla Bildiriyoruz. İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu

Anahtar Kelimeler:
  • 11
    SEVDİM
  • 11
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 11
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
460 Kilo Uyuşturucu Ele GeçirildiÖnceki Haber

460 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Operasyonlarda 427 Kilogram Esrar Ve Çok Sayıda Mühimmat Ele GeçirildiSonraki Haber

Operasyonlarda 427 Kilogram Esrar Ve Çok...

Yorum Yazın

Reklam Alnı