Diyarbakır Emekliler Meclisinin Basın Danışmanlığına Sinanoğlu Getirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Emekliler Meclisinin Basın Danışmanlığına Sinanoğlu Getirildi
Abone ol
Diyarbakır Emekliler Meclisinin Basın Danışmanlığına Ve Sözcülüğüne Sinanoğlu Getirildiği Açıklandı

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Devran Yiğit Sinanoğlu

Emekliler Türkiye Meclisinin (ETM) Diyarbakır Meclisi 4 Haziran Pazar günü gerçekleştirdikleri toplantıda. Gün geçtikçe sayıları artan emeklilerin ortak talebi yaşam standartlarına uygun bir hayat sürdürmek. Meclisin, koordinasyon kurulu şekilde ki çalışmaları devam ediyor. Pazar günü yapılan toplantıda şair ve yazar Devran Yiğit Sinanoğlu, Diyarbakır Emekliler Meclisinin Basın Danışmanlığına getirildi açıklandı. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır İl Muhabiri Nigar Tarancı"ya Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sinanoğlu " Genç yaşta beni aralarına kabul edip, bu görevi layık gördükleri için başta Emekliler Türkiye Meclisine ve Diyarbakır Emekliler Meclisinin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.

Emekli değilim, olmama rağmen birçoğunun evladı ve torunları yaşındayım. Bunu bildikleri halde bana inanan ve güvenen emeklilerimize çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım " şeklinde konuştu. Meclisin aldığı diğer kararlar ise şöyle: Diyarbakır Emekliler Meclisinin güçlenip, daha geniş emekli kitlesine ulaşabilmek adına Sendikanın amacı ve ilkelerini sosyal medyada daha etkin olması adına yayınlanan bilgileri herkes kendi sosyal medya hesaplarında, gruplarında yayılması için emeklilerimizi teşvik edelim. Çalışmalarımızla ilgili ilkelerimizi ve kararlarımızı yayınlamak ve en geniş alanlarda duyurmak.

Emekli arkadaşların daha ekonomik ve indirimli alışveriş yapabileceği yerel işletmelerle Emekliler Diyarbakır Meclisi olarak protokoller imzalamak. Sayıca çok gözüken, toplantılara katılmayan ya da katılamayan arkadaşları daha aktif hale getirmek ve ilkelerimizi daha doğru anlatabilmek, bir araya gelerek tanışma kokteyli düzenlemek. Basın konusunda yapılan çalışmaları yürütmek üzere Gazeteci, şair ve yazar Devran Yiğit Sinanoğlu Diyarbakır Emekliler Meclisinin Basın Danışmanlığına ve Basın Sözcülüğüne getirilmiştir. Önümüzdeki aylarda kurumsallaşmış yapılar başta olmak üzere siyasi partileri, dernekleri, odaları kapsayacak geniş bir çalışma yapıp, ilkelerimizi duyurma adına genel bir konferans vereceğiz. Diğer bölge meclislerinde ki arkadaşları da davet edeceğiz. Konuyla ilgili akademisyenlerden de destek isteyeceğiz. Organizasyon ile ilgili yer ve tarih konusunda bir sonraki toplantılarımızda karar alınarak belirtilecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur açıklamasına yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu: 24 Kişi TutuklandıÖnceki Haber

Son Bir Haftada 24 Uyuşturucu Operasyonu...

Yapılan Operasyonla 100 Kilo Toz Esrar BulunduSonraki Haber

Yapılan Operasyonla 100 Kilo Toz Esrar B...

Yorum Yazın

Reklam Alnı