Dicle Üniversitesi Rektörü Diyarbakır’daki Kadın Yazarları Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dicle Üniversitesi Rektörü Diyarbakır’daki Kadın Yazarları Ağırladı
Abone ol
Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç Ve Eşi Öğr. Gör. Meral Karakoç Diyarbakır’daki Kadın Yazarlarla Bir Araya Geldi,

Haber Muhabiri Ayşegül Çepik
Resmi Kaynak D.Ü Basın

Diyarbakır’ın kültürel, tarihi değerlerinden yemeklerine, Diyarbakır’ın yetiştirmiş olduğu şair ve yazarlarından, şehrin mimarisine değin birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Diyarbakır’daki tarihi ve kültürel değerlerin bilimsel açıdan araştırılması, gençlerimize öğretilmesi gerektiğini belirten  Dicle Üniversitesi Rektörü Karakoç, toplumun ilerlemesinde kadın yazarların önemine de dikkat çekti. Diyarbakır’daki Kadın Yazarlarla Sık Sık Bir Araya Geleceğini Sözlerine Ekleyen Karakoç Kültür Sanat İçin ve Diyarbakır İçin Çalışmalarımızı Diyarbakır’daki Kadın Yazarlarla Birlikte Sürdüreceğiz dedi.

Toplantıya “Tigris Gazetesi” Köşe Yazarı ve "Yüreğimin Fısıltısı, Umut Cesaret ve Gökyüzü" kitaplarının Yazarı Nesrin Erdoğmuş, “Haberdiyarbakir.Org” Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik, “Şehrimiz Diyarbakır” adlı kitabın Yazarı Filiz Aküzüm, “Kardelenler” adlı kitabın Yazarı Yaşar İçen,  “Amid-i Nur” kitabının Yazarı Zübeyde Fidan Kırmızı ve “Meftune Diyarbakır Mutfağı” adlı yemek tarifi kitabının Yazarı  Filiz Parlak’ın yanı sıra Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Şengül Kocaman, Merkez Etkinlik Koordinatörü Emel Özyaramış, Mimarlık Fakültesi Öğretim Elamanlarından Öğr. Gör.  Aysel Yılmaz katıldı. Toplantı Çekilen Hatıra Fotoğrafları ile Son Buldu. Etkinlikle İlgili Açıklama Yapan “Haberdiyarbakir.Org” Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik, Yapılan Davetten Memnun Kaldıklarını Diyarbakır İçin Ve Kültür Sanat İçin Dicle Üniversitesine Hem Şahsım Ve Kurumumuz Adına Desteklerimizi Sonuna Kadar Kullanacağız Diye Sözlerine Ekledi.

  

 

Anahtar Kelimeler:
  • 57
    SEVDİM
  • 38
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 73
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arazi Kavgası 9 Ölü 4 YaralıÖnceki Haber

Arazi Kavgası 9 Ölü 4 Yaralı

Hebbes Ve Apavies Kozmetik Ürünleri Diyarbakır’da TanıtıldıSonraki Haber

Hebbes Ve Apavies Kozmetik Ürünleri Diya...

Yorum Yazın

Reklam Alnı