DEVA Partisinden Haberdiyarbakir.Org“a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisinden Haberdiyarbakir.Org“a Ziyaret
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Demokrasi Ve Atılım Partisi (DEVA), Yenişehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Yetkililerinden Oluşan Bir Heyet, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansımıza Bir Ziyaret Gerçekleştirdiler.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Haberin Resmi Kaynağı Şahin Köse

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Yenişehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve yetkililerinden oluşan bir heyet, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansımıza, bir ziyaret gerçekleştirdiler.Genel Başkanlığını Ekonomi Eski Bakanı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım partisi (DEVA) Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçe Başkanlığı heyetinin, oldukça sıcak ve samimi geçen ziyaretinde, bölgemiz ve ülkemizin yanı sıra, dünya genelinde yaşanan gelişmeler ele alındı. DEVA partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz, Teşkilat Başkanı Şahabettin Çelik, Eşref Bozkurt ve Kadın Politikaları Başkanı Solmaz Akın Ve Gençlik Kolları Başkanlığı Yetkilisi Habir Haluk Talan, Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran, Genel Yayın Yönetmeni Nusret Bilgiç, Genel Müdürü Sayın Efe Şeran tarafından karşılanarak, ağırlandılar.

Sorunlar Giderek Derinleşiyor Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarette, bölge ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DEVA partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz ve beraberindekiler, ülkemizde yaşanan ekonomik krizin her geçen gün daha da derinleştiğini, işsizler ordusuna sürekli yeni yığınların eklendiğini belirterek, Dolar ve Euro’nun neredeyse her gün para birimimiz karşısında değer kazanmasının, enflasyonu körüklediğini belirttiler.Vatandaşların alım gücünün her geçen gün azaldığını, esnaflar ve ticaret erbabının özellikle bulaşıcı pandemi sürecinde, sorunlarına yönelik kalıcı ve köklü çözümler üretilemediğini belirten DEVA partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz, işçi, memur ve emeklilere verilen zammın, enflasyon canavarı karşısında, daha vatandaşlarımızın eline geçmeden eridiğine dikkati çekti.

Haberdiyarbakır.Org Ailesi Her Geçen Gün Büyüyor Haberdiyarbakir.Org Genel Müdürü Ali Şeran İse, kurum olarak, habercilik anlamında en iyiyi yapmaya çalıştıklarını belirterek, ‘Öncelikle bu nazik ziyaretten dolayı, DEVA partisi heyetine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu tür ziyaretler ve karşılıklı görüş alış verişleri, son derece faydalı oluyor. Bizler de zaman zaman siyasi parti, Sivil Toplum Kuruluşu, özel sektör temsilcilerinin bileşenleri ile, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine ziyaretler düzenliyor, istişarelerde bulunuyoruz.

Kurumsal Olarak Sürekli Kendimizi Geliştirmek Ve Hep Biraz Daha İyiyi Yapabilmenin Gayreti İçindeyiz’ Teşkilat Başkanı Şahabettin Çelik Ve Gençlik Kolları Başkanlığı Yetkilisi Habir Haluk Talan ise, vatandaşların haber alma özgürlüğünün son derece önemli olduğuna dikkati çekerek, basın yayın kuruluşlarının özgür bir ortamda, editöryal gazetecilik yapabilmelerinin, demokrasilerde ‘olmazsa olmazlar’ arasında olduğunu kaydettiler. Diyarbakır Basın camiasının, objektif ve müspet yayıncılık yaptığını belirten Şahabettin Çelik ve Habir Haluk Talan, gazeteciliğin vatandaşlarla, kamu kurum ve kuruluşları arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ettiler.

Maske, Mesafe, Temas Ve Hijyene Azami Özen Dünyayı etkisi altına alan ve dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) sürecinde, maske, mesafe, temas ve hijyene azami oranda riayet ederek, çalışmalarına devam ettiklerini belirten DEVA partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz, ‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın, eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayarak hayata atılabilmeleri, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında, çok önemli bir mihenk taşıdır. Onların eğitimlerini en iyi şekilde alabilmeleri, hayata en donanımlı bir şekilde atılabilmeleri için, hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Bunun yanı sıra, bulaşıcı pandemi ile mücadele noktasında, vatandaşlarımızın tereddüt etmeden, aşılarını yaptırmaları, hem bireysel ve hem de toplum sağlığı açısından önem taşımaktadır.Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan KOVİD-19 aşı haritasında, kentimizin yüzde 25 ile Türkiye ortalamasının çok altında olduğunu görmek bizleri son derece üzmüştür. Demek ki, bu konu hükümet yetkilileri tarafından yeterince vatandaşlarımıza anlatılamamıştır. Suya tirit demeçlerle konuyu geçiştirerek değil, bilimsel veriler ışığında, aşının önemi konusuna vurgu yapılmalıdır.Sevgili Diyarbakırlı hemşerilerimizden ricamız şudur ki, bulaşıcı andemiyle mücadelede en güçlü silahımız olan aşılarımızı, bu hastalıktan kurtulup eski günlerimize dönebilmek adına ihmal etmeden yaptıralım’.

Kadın Cinayetleri Ve Kadına Şiddet Bir Türlü Bitmek Bilmiyor Kadın Politikaları Başkanı Solmaz Akın ise, ülkemizde kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin, azalmak bir yana giderek arttığına dikkati çekti. Hükümet yetkililerinin bu konuda caydırıcı tedbirler alamadığını ve konunun önemine yeterince vurgu yapılamadığını belirten Kadın Politikaları Başkanı Solmaz Akın, bu konunun siyaset üstü bir anlayışla ele alınması gerektiğine dikkati çekti. DEVA partisi Yenişehir İlçe Başkanı Erdal Akildiz ve beraberindekiler, Haberdiyarbakir.Org Genel Yayın Koordinatörü Ali Şeran ile, her geçen gün daha da gelişen Dijital Medya konusunda yürütülen çalışmalar ve gelinen nokta hakkında, görüş alış verişinde bulundular.Karşılıklı iyi dilek ve başarı temennilerinin ardından, ziyaret fotoğraf çekimini takiben sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 20
    SEVDİM
  • 20
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 20
    İNANILMAZ
  • 4
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Medeniyet Dilleri Atölyesi İlk Mezunlarını VerdiÖnceki Haber

Medeniyet Dilleri Atölyesi İlk Mezunları...

Siirt'te 3,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiSonraki Haber

Siirt'te 3,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı