DEVA Partisi Yenişehir İlçesinde Mahalle Temsilcilerini Atadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Yenişehir İlçesinde Mahalle Temsilcilerini Atadı
Abone ol
Yenişehir İlçe DEVA Partisi İlçe Yönetimi Mahalle Temsilcilerini Atamaya Devam Ediyor.

Haber Muhabiri Ali Şeran (Özel Haberi)
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran (Özel Haberi)

Yenişehir İlçe Deva Partisi ilçe teşkilatı atadıkları mahalle temsilcileriyle parti binasında bir araya gelerek il başkanı ve ilçe başkanı parti üyeleri tarafından belgeleri ve rozetleri mahale temsilcilerine takdim edildi. DEVA Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen Yaptığı açıklamada “Diyarbakır için çalışacak dinamik bir ekip kurduklarını ve halkımızın göstermiş olduğu tevazuya  layık olmaya çalıştıklarını yoğun bir şekilde üye kayıtlarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Mazbata Töreninde Konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Şahbettin Çelik Şunları Söyledi: Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Muhabiri Ali Şeran”a Şunları Söyledi: Mahalle teşkilatlanmalarımız hızla devam ediyor. Yoğun başvurular içerisinde mümkün olan en doğru seçimi yapmak konusunda ekipçe gayret gösteriyoruz. DEVA Partisi olarak siyasette yeni yüzlerin olması gerekliliği savunuyoruz. Bu doğrultuda siyasal zeminde daha önce aktif görev almamış kişilerle çalışmaya başladık. Mahallelerimize hayırlı olsun diye sözlerine ekledi.

DEVA Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Ecz. Erdal Akildiz ise Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır Muhabiri Ali Şeran”a Röportajında Şunları Söyledi: Deva partisi olarak tüm kesimlere ulaşmaya çalıştıklarını bunu da gönüllü çalışan dava arkadaşlarına borçlu olduklarını belirtti. Akildiz; "Damla Damla büyüyen DEVA’ya Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak mahalle başkanlarımıza yetki belgelerini vermenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi. Yenişehir ilçe teşkilatında düzenlenen törende yapılan konuşmalardan sonra mahalle başkanlarının yetki belgeleri İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen ve Yenişehir İlçe Başkanı Eczacı Erdal Akildiz tarafından takdim edildi. Daha sonra DEVA Partisi, mahalle başkanları yetki belgeleri takdimi Sur ve Bismil ilçe teşkilatlarında devam ettiğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 6
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 3
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN
Bingöl"de 5.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana GeldiÖnceki Haber

Bingöl"de 5.2 Büyüklüğünde Deprem Meydan...

Saadet Partisi'nde 15 Yıllık Bozan Devri BittiSonraki Haber

Saadet Partisi'nde 15 Yıllık Bozan Devri...

Yorum Yazın

Reklam Alnı