Destansı Bir Mücadelenin Sonucu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Destansı Bir Mücadelenin Sonucu
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü Dolayısıyla Yazılı Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Haber Muhabiri Özlem Kaya
Resmi Kaynak Latife Güzel

‘Mutluyuz, gururluyuz ve bir o kadar da heyecanlıyız’ diyen. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan, duygu yüklü mesajında, hissiyatını şöyle dile getirdi: ‘Tam 100 yıl önce bugün, Cumhuriyetin kurulmasıyla, çağdaş bir devlet inşa ederek, tarih sahnesindeki seçkin ve saygın yerimizi tekrar aldık. Milletimize yeni ufuklar açan, başlangıcından sonuna kadar her safhası destansı mücadelelerle dolu olan Kurtuluş Savaşı, üstün fedakârlıklar sonucunda kazanılmış görkemli bir zaferdir.

Ulusumuz, ülkemizin işgali karşısında ortak bir ruhla, birlik ve beraberlik ile mücadele ederek, Cumhuriyetimize uzanan şanlı bir yürüyüşü başlatmıştır. İnsanlık tarihi, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kurtuluş destanlarını yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur. Milli Mücadelesini yürüterek, milli egemenliğe dayalı bir devleti kuran kahraman bir Meclis'e sahip bir ülke olmanın onurunu her zaman yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz, gücünü, temelinde barındırdığı ortak tarih ve kader birliğinden, milletimizin bağımsızlığa olan sevdasından ve hedeflediği çağdaşlaşma idealinden almıştır. Cumhuriyetimizi, demokrasiyle taçlandırma başarısını gösteren ülkemiz, her alanda sürekli gelişmekte ve güçlü bir geleceğe doğru emin adımlarla yürümektedir.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Baş Editörü Engin Bakan" Bu duygularla, yurt içindeki ve dışındaki bütün vatandaşlarımızın, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımız ve gençlerimizin, Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vefat etmiş gazilerimizi ve Vatanımız uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, bir kez daha rahmetle anıyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 160
    SEVDİM
  • 145
    ALKIŞ
  • 125
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 10
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarih Sayfalarında Özel Bir Yere SahipÖnceki Haber

Tarih Sayfalarında Özel Bir Yere Sahip

Diyarbakırlı Kanser Hastalarına Moral GezisiSonraki Haber

Diyarbakırlı Kanser Hastalarına Moral Ge...

Yorum Yazın

Reklam Alnı