CHP’li Atik’e Hasenan Aşiret Mensuplarından Destek Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Atik’e Hasenan Aşiret Mensuplarından Destek Ziyareti
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’na Destek Ziyaretleri Kitlesel Düzeyde Devam Ediyor.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak CHP Diyarbakır Basın

İl Başkanı Abdullah Atik, kendisinin de mensubu olduğu Hasenan Aşiretine bağlı, çok sayıda aile lideri ile aşiretin dernekleri ve federasyonunun yöneticilerini ağırladı. Hasenan Aşireti ileri gelenleri Atik’e tam destek açıklaması yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik, göreve gelişinin ardından tebrik ziyaretleri nedeniyle binlerce kişiyi ağırladı. Ancak Atik’in son ziyaretçileri, hem kendisi hem de konukları açısından son derece anlamlıydı.

Kendisi de Hasenan Aşiretine bağlı bir aileden olan Atik, Hasenan Aşiretine bağlı çok sayıda ailenin lideri ile yine Hasenan Aşireti mensuplarının kurduğu çok sayıda dernek ve bu dernekleri çatısı altında toplayan federasyonun yöneticilerini ağırladı. Ziyaret sırasında uzun süredir birbirlerini göremeyen, ülkenin çeşitli yörelerine dağılmış ailelerin liderleri, hem Atik’le hem de biri birleriyle hasret giderdi.

Aşiret mensuplarının ziyaretinin kendisi için çok önemli ve anlamlı olduğunu belirten Atik “Siyasette elbette ki halkın desteğini almak çok önemli ama kendi kanından, soyundan olan kalabalık ve güçlü ailenin desteğini almak çok daha önemli. Bu nedenle ziyaretiniz beni fazlasıyla duygulandırdı ve onurlandırdı. Sizlerin de tanık olduğu gibi CHP son zamanlardaki söylemleri ile halkın gönlünde giderek büyüyen yer ediniyor. Halkın yoksulluğunun farkında olmayan iktidarın müsrifliği, güç zehirlenmesi, insanları öfkelendiriyor.

Ama CHP’nin bu kadar halk desteği almasının altında yatan asıl neden, yurttaşların hak, hukuk, adalet özlemi. İktidar ülkeyi bir cehenneme çevirdi. Halkın gülüşünü yitirttiler. Biz sahada bunu görüyoruz, CHP’liler olarak gittiğimiz her yerde insanlar umutla değişimden söz ediyor. Bunda tabii ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme söylemi, başörtüsü konusundaki kararlı tutumu etkili oldu” dedi. Hasenan Aşiretine mensup aileler de Atik’e yeni görevinde başarılar dilerken, kendisini mensuplarının bulunduğu her yerde destekleyeceklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devran Sinanoğlu'ndan Kız Öğrencilerin Eğitimine DestekÖnceki Haber

Devran Sinanoğlu'ndan Kız Öğrencilerin...

3 İlde Dolandırıcılık Operasyonunda 6 GözaltıSonraki Haber

3 İlde Dolandırıcılık Operasyonunda 6 G...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı