Çamlıca Basketbol’dan Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansına Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çamlıca Basketbol’dan Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansına Teşekkür
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Genel Koordinatörümüz Ali Şeran’a Çamlıca Basketbol Spor Kulübünden Teşekkür Belgesi Geldi.

Haber Muhabiri  Hatice Öğüt
Resmi Kaynak Recep Eser (Özel Haberi)

Merhum basketbolcu Baver Yücesoy adına düzenlenen ve 6 takımın katıldığı özel basketbol turnuvasına vermiş olduğumuz destekten dolayı sunulan teşekkür belgesi bizleri son derece mutlu etti.  Teşekkür belgesi sunumunda hazır bulunan Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Genel Koordinatörümüz Ali Şeran ve oğlu Efe Şeran’a belgelerini Çamlıca Basketbol Spor Kulübü Yardımcı Antrenörleri   Gökhan Tekin ve   Gökay Yıldırım verdi.

Konu ile ilgili kulüp baş antrenörü Gökhan Yıldırım, “Organizasyonumuza katkı sağlayan herkes ve her kurumu organizasyonumuzun bir parçası olarak görmekteyiz. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı ailesine  ve Genel koordinatörü Ali Şeran’a kulübümüze, turnuvamıza ve Diyarbakır Basketboluna olan büyük katkılarından dolayı kulüp yöneticilerimiz, antrenör ekibimiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Genel Koordinatörümüz Ali Şeran ise; “Diyarbakır’daki sporun özellikle basketbolun son dönemlerde çok kötü yerlere geldiğini biliyoruz ve üzülüyoruz. Basketbolun böyle kötü olmasında kimlerin emeğinin oluğunu da biliyoruz. Diyarbakır Basketbolunun hak ettiği seviyelere çıkması için yapılan her doğrunun yanında her yanlışın karşısındayız. Bu organizasyonunda doğru olduğunu biliyor ve destekliyoruz.  Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı adına teşekkür belgesi almamız da bizler için gurur verici bir durum.

Aynı zamanda, bu Teşekkür Belgesini Yüzyılın felaketi olarak nitelendirdiğimiz 6 Şubat depreminden etkilenen 11 İlimiz ve bağlı ilçelerinde hayatını kaybedenler, yaralananlar ve kaybolanların yanı sıra, 15 yıldır bizimle kader arkadaşlığı yapan Hatay Öğüt Ailesine, bizleri orada temsil eden Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Hatay Temsilcisi Hatice Öğüt ve ailesi adına, bu Teşekkür Belgesini alıyorum’. diye sözlerine ekledi. Sevgili Baver kardeşimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Turnuva ve teşekkür belgeleri için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, antrenör ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 180
    SEVDİM
  • 95
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 80
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucunun Kökü Neden Kurutulamıyor.Önceki Haber

Uyuşturucunun Kökü Neden Kurutulamıyor.

Büyük Operasyon 2 Milyon 850 Kök Skunk Ele GeçirildiSonraki Haber

Büyük Operasyon 2 Milyon 850 Kök Skunk E...

Yorum Yazın

Reklam Alnı