Çamlıca Basketbol’dan Baver Yücesoy Turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çamlıca Basketbol’dan Baver Yücesoy Turnuvası
Abone ol
Diyarbakır’ın Yeni Basketbol Takımı Çamlıca Basketbol Genç Yaşta Vefat Eden Diyarbakırlı Basketbolcu Baver Yücesoy Adına Özel Turnuva Düzenledi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Recep Eser

Turnuva ile ilgili Çamlıca Basketbol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Erkarslan sitemize verdiği demeçte; “Baver Yücesoy anısına düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapmalarından dolayı çok mutlu olduğunu iletti. Rahmetli Baver Yücesoy gibi Diyarbakır ve ülke basketboluna hizmet etmiş nice basketbolcularımızın adına bu tarz organizasyonları geleneksel haline getireceklerini belirtti.  Turnuva 13 Eylül-20 Ekim 2023 tarihleri arasında oynanacak. Turnuvaya Kayapınar Belediyesi Genç, Kayapınar Belediyesi Yıldız, Kayapınar Belediyesi Yükselen, Dicle Üniversitesi, Çamlıca Boys21, The Best Generations olmak üzere 6 takımlı, çift devreli ve play-off usulüne göre oynatmayı planlıyoruz. Davetimizi kırmayıp turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür eder başarılar dilerim.” dedi

Ayrıca Turnuva Başlangıcında Konuşan Kulüp Antrenörü Gökhan Yıldırım İse

“Amacımız Baver Yücesoy’un adını ve ruhunu yaşatmak. Burada basketbol adına güzel, sevgili Baver kardeşimizin adına kutsal bir görev yerine getiriyoruz. Maçlarımız Kiptaş Anadolu Lisesi’nin Spor Salonunda oynamaktayız. Maç gün ve saatlerini kulübümüzün sosyal medya sayfalarından ulaşılabilir. Bu anlamlı turnuvaya herkesi bekliyoruz. “ dedi. 13 Ekim’de start alan turnuvanın hava atışını Türkiye Tekerlekli Sandalye MHK Başkanı Erhan Kardaş yaptı.

Baver Yücesoy Kimdir.

1992 doğumlu olan Baver Yücesoy basketbola ortaokulda başladı. Milli Olimpiyat Komitesinin antrenmanlarında keşfedilip Bağlar Belediyesi alt yapısına alındı. Bu kulüpte birçok şampiyonluk kazandı. Genç yılında Anadolu Efes takımına transfer olup Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Milli Takıma kadar yükselip çeşitli takımlarda oynayıp Beykent Üniversitesinde basketbol hayatına devam etti. 2014’te geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirdi. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırtasiye Ürünlerine Sıkı DenetimÖnceki Haber

Kırtasiye Ürünlerine Sıkı Denetim

Silah Ve Mühimmat Ele GeçirildiSonraki Haber

Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Yorum Yazın

Reklam Alnı