‘Bilenle Bilmeyen Bir Olur Mu?’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Bilenle Bilmeyen Bir Olur Mu?’
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
MHP Diyarbakır Milletvekili Adayı, Mehmet Teyar Karakoç, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehmet Teyar Karakoç 24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Mehmet Teyar Karakoç, duygu yüklü mesajında, okuman ve eğitimin ne denli önemli olduğunu vurguladı.

Öğretmenlerimizi Saygı Ve Hürmetle Anıyoruz .Karakoç, şunları söyledi: ‘Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiç bir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerindendir. Öğretmenlerimiz kalpleri insan sevgisi ile dolu, mesleğini en iyi şekilde yapma gayreti içinde, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarmak için nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş fedakâr kişilerdir.

Kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor; millî eğitime yaptıkları değerli hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır eğitimcilerimiz’. Öğretmenlerin son derece özel bir mesleği icra ettiklerini ve bu nedenle, her zaman için öğretmenlerin saygıya layık insanlar olduğuna dikkati çeken Karakoç, şöyle devam etti:

Son Derece Özel Bir Mesleği İcra Ediyorlar‘Akıl ve bilim ışığında, eğitim tarihimizin bu önemli gününde, milli ve manevi değerlerimiz çerçevesinde, bilimsel eğitimin gerçekleştirilmesi yolunda, emin adımlarla ilerleyen değerli ve eli öpülesi öğretmenlerimizi ne kadar övsek azdır. Esasında bugün, sadece öğretmenlerimiz için değil, hepimiz için özel bir gün. Bizler de en az onlar kadar heyecanlı ve onlar kadar gururluyuz. Unutulmayacak emekleri olan, hepimizi hayata hazırlayan, kendilerini bu onurlu göreve vakfetmiş olan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü, en derin saygılarımla kutluyorum. Son derece iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliklerinden birisi de, eğitime büyük önem vermeleridir. Taze dimağlara yol gösterici gönül erleri olan öğretmenlerimiz, özveri, sabır ve titizlikle görevlerini ifa etmekte ve kültür mirasımızı, yarınlarımız olan gençlerimize aktarmaktadır. Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk ve onur kaynağı, yetiştirdikleri ve hayata hazır hale getirdikleri öğrencileridir. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Ülkemizin geleceğini onlar kurmaktadır. 

Rabbim’in İlk Emri ‘Oku’ Cenabı Allah; mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, ilk emrini ‘Oku’ olarak buyurmuştur. Yine, ‘Bilenle Bilmeyen Bir Olur mu’ Ayeti Kerimesi de, ‘okumak, öğrenmek, eğitim ve hayat boyu kendini geliştirmenin’, esasında su gibi, ekmek gibi, hayati derecede bir öneme sahip olduğuna vurgu yapmaktadır.Bu duygu ve düşüncelerle, aramızda bulunan kadirşinas öğretmenlerimiz başta olmak üzere yurdumuzun her köşesinde azim ve sabırla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en halisane duygularımla tebrik ediyorum.

Ebediyete intikal edenlerle beraber terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehit öğretmenlerimize, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Görevlerini layıkıyla yapmış huzuruyla emeklilik günlerini geçiren öğretmenlerimize hürmetlerimle birlikte uzun ve sağlık dolu bir ömür temenni ediyorum. Hayatta olsun olmasın Cumhuriyetimizin fedakâr öğretmenleri her zaman yüreklerimizde yaşayacak, anıları yüreklerimizde tütecektir. Bu kapsamda tüm öğretmenlerimize öğretmenler gününün hayırlı olmasını niyaz ediyor.Bütün öğretmenlerimize en halisane duygularımla sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum’.

Haber Muhabiri Süleyman Karaarslan
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadına Yönelik Şiddet Ve Kadın Temalı Sergi DüzenlendiÖnceki Haber

Kadına Yönelik Şiddet Ve Kadın Temalı Se...

Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi, Saygıyla SelamlıyoruzSonraki Haber

Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi,...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı