Baykaninsesigazetesi.Com dan BİK Genel Müdürü Erkılınç’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baykaninsesigazetesi.Com dan BİK Genel Müdürü Erkılınç’a Ziyaret
Abone ol
Baykaninsesigazetesi.Com Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şakir EROL Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ I İstanbul Genel Müdürlüğündeki Makamında Ziyaret Etti.

Haber Muhabiri Ali Şeran // Siirt
Resmi Kaynak Şakir Erol // Siirt

Ziyaret esnasında konuşan BİK Genel Müdürü Erkılınç, Basın İlan Kurumu ve Kalkınma Ajanslarının iş birliği halinde çalışmasının yerel basın başta olmak üzere Türk basınının gelişimine, dijital mecralara entegrasyonuna önemli katkılar sağladığını vurguladı. Basın İlan Kurumu’nun kuruluş ve çalışma prensipleri itibariyle dünyada eşine az rastlanır kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Erkılınç, “Kurumumuz basının gelişimi başta olmak üzere birçok alanda çalışma yürütüyor.

Bu çalışmaları; Kalkınma Ajanslarının, İŞKUR’un, KOSGEB’in, valiliklerin, belediyelerin paydaşlık ettiği projelerle çeşitlendiriyoruz ve basınımızın istifadesine sunuyoruz. Dijital dönüşümün şüphesiz en fazla etkilediği sektör yazılı basın, biz de yazılı basının bu süreci kolay atlatabilmesi adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Neredeyse her ilimizi ziyaret ederek, gazete temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştiriyoruz.

Fikir alışverişinde bulunuyor ve gazeteler için gelecek projeksiyonu sunuyoruz dedi. Ziyarette memnuniyet duyulurken samimi iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. Gazetemiz Baykaninsesigazetesi.Com Yazı işleri Erol ise, Sayın Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyerek ilgi ve alakalarına teşekkür etti. Gazetemiz Baykaninsesigazetesi.Com Yazı işleri Müdürü Erol ,daha sonra Basın İlan Kurumu (BİK) Kontrol Hizmetleri Müdürü Özden Konur’u İstanbul BİK Genel Müdürlüğünde ziyaret etti. Ziyarette memnuniyet duyulurken samimi iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. ilgi ve alakalarına teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara –Siirt Uçak Seferlerinin Saatleri DeğiştiÖnceki Haber

Ankara –Siirt Uçak Seferlerinin Saatleri...

Jandarmadan Fıstık Bağlarına Koruma KalkanıSonraki Haber

Jandarmadan Fıstık Bağlarına Koruma Kalk...

Yorum Yazın

Reklam Alnı