Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik
Abone ol
Ülkemizin Saygın Eğitim Kurumlarından Özel Bahçeşehir Koleji, Bugüne Kadar Gerçekleştirdiği Etkinliklere, Bir Yenisini Daha Ekledi.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç // Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Ali Şeran

Bu kapsamda, Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Şubesi’nin, ‘En Temiz Çevre Ve Daha Temiz Bir Diyarbakır İçin’ Adıyla gerçekleştirilen etkinlik, oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gönüllüler Gönülleri Fethetti Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden oluşan gönüllüler, “Daha Temiz Çevre Ve En Temiz Diyarbakır” Kampanyası kapsamında Merkez Sur İlçesinde bulunan Dağkapı Meydanını, özverili bir şekilde temizleyerek, adeta gönülleri fethettiler. “Daha temiz çevre ve En Temiz Diyarbakır” gönüllüleri, kampanya kapsamında Dağkapı meydanında, bir grup öğretmenleriyle beraber, temizlik çalışması gerçekleştirdiler. İlk olarak çöp toplama etkinliği düzenleyen  Gönüllüler, görevlilerin dağıttığı eldiven ve çöp poşetleri ile Dağkapı Meydanı’nda buldukları çöpleri topladı. Gönüllü öğrenciler, Dağkapı meydanında özenle gerçekleştirdikleri temizlik sonrası topladıkları çöpleri, öğretmenleri eşliğinde, gerekli hijyen kurallarına dikkat edilmek suretiyle, çöp aktarma istasyonuna gönderdiler.

Duyarlılık Ve Farkındalık Mesajı Verildi Öğrencilerin gerçekleştirdiği temizlik etkinliğine, vatandaşlar da bir hayli ilgi göstererek, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çektiler.Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin çevre temizliği konusunda hem farkındalık ve hem de duyarlılık mesajı taşıdığına vurgu yaparak, emeği geçen öğrenciler ve okul yöneticilerine teşekkür ettiler. Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinden Gülşah Kırmızışaç tarafından koordine edilen etkinlik sonrası, Dağkapı meydanı adeta pırıl pırıl olurken, bu tür çalışmaların, önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi. Açıklamalarda bulunan Eğitimci Gülşah Kırmızısaç, Bahçeşehir Koleji olarak, bu tür proje ve etkinliklere, öncülük ettiklerini ifade etti.

Gülşah Kırmızısaç, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Diyarbakır İl Muhabiri Ali Şeran’a, etkinlik ve çalışmalar hakkında, şunları  söyledi: ‘Yarım yüzyılı aşkın süredir, ülkemizde Eğitime öncülük eden Bahçeşehir Eğitim Kurumları olarak, Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında, kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak, çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Eğitimde bir dünya markası olmanın yanı sıra, her türlü sosyal, kültürel, sportif ve öğretici etkinlik ve projelerimizle de, öğrencilerimize çok yönlü bir kazanım sağlama noktasında, tüm kadrolarımızla gayret gösteriyoruz. Ülkemizin geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızı, her yönden olabildiğince donanımlı bir şekilde hazırlayıp, hayata atılabilmeleri noktasında, hepimiz mesai kavramı gözetmeksizin emek ve çaba harcıyoruz. Bu doğrultuda, çocuklarımıza çevre temizliği konusunda uygulamalı eğitim vermek suretiyle, çevreye de duyarlılık mesajı vermiş olduk.

Gerekli hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmamızda, ‘temiz toplum ve temiz çevre’ temasını işledik. Bu tür etkinliklerimiz, önümüzdeki süreçte debelirli aralıklarla devam edecek. Gönüllülük esasıyla, çevre temizliğini gerçekleştiren çocuklarımız, her zaman için temiz çevre konusunda, kentimizin tüm bileşenleriyle el ele, gönül gönüle vererek, bu tür etkinliklere katılacaklar. Etkinliğe katılan Diyarbakır Bahçeşehir Koleji öğrencilerden ("Efe Şeran"), Burcu Sezen Üğüten, Ahmet Tuna Balcı, Yiğit Taylan, İkra Çavuşoğlu ise, böylesi anlamlı bir etkinliğe katıldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ‘Bizlere bu fırsatı veren okulumuza teşekkür ederiz. Okulumuz, zaman zaman bu tür Eğitici projeleri gerçekleştiriyor’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler‘. "Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı olarak, bu projeyi gerçekleştiren Diyarbakır Bahçeşehir Koleji Eğitmen ve idarecilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 256
    SEVDİM
  • 156
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 21
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 12
    KIZGIN
DİSKİ Aşırı Yağışlara Karşı TeyakkuzdaÖnceki Haber

DİSKİ Aşırı Yağışlara Karşı Teyakkuzda

Sağlık Çalışanları Mesleklerine Saygı İstiyorSonraki Haber

Sağlık Çalışanları Mesleklerine Saygı İs...

Yorum Yazın

Reklam Alnı