Akademik Yükseltme Ve Cübbe Giyme Töreni Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akademik Yükseltme Ve Cübbe Giyme Töreni Yapıldı
Abone ol
Dicle Üniversitesi Akademik Yükseltme Ve Cübbe Giyme Töreni Düzenledi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı D.Ü Basın

Dicle Üniversitesi akademik yükseliş gösteren Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Atatürk Sağlık Yüksekokulu, Bismil Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı, Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu, Diyarbakır Teknik Bilimler  Meslek Yüksekokulu, Eczacılık Fakültesi, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Veteriner Fakültesi, Fen Fakültesi, Ziraat Fakültesi akademisyenlerine yönelik “Akademik Yükseltme ve Cübbe Giyme Töreni ” düzenledi.

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Dicle Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları, Akademisyen Öğr.Gör. Esra KUZ, dekanlar ve akademisyenler katıldı. Törende konuşan Dicle Üniversitesi Rektörü, ‘’Üniversitemiz Diyarbakır ve bölgenin bir değeri olduğunu bu değeri bir üst basamağa çıkarmak için hepimiz çaba göstermeliyiz. Gösterdiğiniz başarılardan üniversiteye,  bilime ve akademi camiasına sunduğunuz katkıdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Akademiye yeni unvanları ile bir üst basamağa geçen tüm akademisyen arkadaşları tebrik ediyorum. Bu unvanlar kendilerine, ailelerine, üniversitemiz ve milletimize hayırlara vesile olur’’ şeklinde konuştu.

Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan 2 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, Atatürk Sağlık Yüksekokulundan 5 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, Bismil Meslek Yüksekokulundan 1 Doçent, Devlet Konservatuvarından 1 Doçent,  Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan 1 Doçent,  Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulundan 1 Profesör, 1 Doçent, Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan 2 Profesör, 2 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, Eczacılık Fakültesinden 1 Profesör, 5 Doçent, 5 Doktor Öğretim Üyesi, Fen Fakültesinden 2 Profesör, 3 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi, İletişim Fakültesinden 1 Doçent, 3 Doktor Öğretim Üyesi,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 3 Profesör, 5 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi,  Sivil Havacılık Yüksekokulundan 1 Profesör, 1 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi,  Veteriner Fakültesinden 1 Profesör, 7 Doçent, 3 Doktor Öğretim Üyesi,  Ziraat Fakültesinden  1 Profesör, 5 Doçent olmak üzere toplam 69 öğretim üyelerine gerçekleştirilen törenle belgeler takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DİSMEK’i Bir Halk Üniversitesi Olarak PlanlıyoruzÖnceki Haber

DİSMEK’i Bir Halk Üniversitesi Olarak Pl...

“En Mutsuz İller Açıklandı”Sonraki Haber

“En Mutsuz İller Açıklandı”

Yorum Yazın

Reklam Alnı