Adnan Günbegi Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adnan Günbegi Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Adnan Günbegi Kurban Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı. Yayınladığı Mesajla Kurban Bayramını Kutladı. Birçok Lütuflarla Dolu, Bir Kurban Bayramı’na Daha Kavuşmanın Hazzını Ve Mutluluğunu Hep Beraber Yaşamaktayız.
Dicle Elektrik Reklam 2

“Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz .Farklı inanç ve kültürlerin bin yıldır saygı ve hoşgörü içinde bir arada yaşadığı ilimizde hiç kuşkusuz bu bayramda da ilimizin tüm renkleri, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminde kucaklaşarak, Kurban Bayramını idrak ediyoruz.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Adnan Günbegi Bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin ailelerini asla yalnız bırakmayacağız. Her zaman onların yanında olacağız. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran bu Kurban Bayramında Maske takmanın, sosyal mesafeyi korumanın, korona pandemisinden kurtulmak için kritik önem taşıdığını da unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle;kardeşlik ve yardımlaşmanın eşsiz hazzı ile tek yürek olan değerli hemşerilerimin, Kurban Bayramını tebrik eder, Bayramın,  tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize  önce sağlık, sonra huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”diye sözlerine ekledi.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Mardin

Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele GeçirildiÖnceki Haber

21 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçiril...

Aşı Yapmayan Düğünlere AlınmayacakSonraki Haber

Aşı Yapmayan Düğünlere Alınmayacak

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu