
Bu Hadiseyle İlgili Birçok İnsanların Aklına ,Kıyamet Yaklaşıyorum Sorusu Akla Geliyor.

Haber Muhabiri Ali Şeran Özel Haberi
Hâlbuki Yüce Allah Bazı Ayetlerinde Kıyamet ile İlgili Alametlerini Beyan Etmiştir. Bunlar Büyük ve Küçük Alametlerdir. O zaman Büyük Alametler e Daha Vardır. Buna Binaen Allah u Teâlâ İsrail Oğulları İçin ( "Biz kitapta İsrailoğullarına şu hükmü de bildirdik: ‘Siz ülkede iki defa fesat çıkaracak ve açık zorbalıklar yapacaksınız. Onlardan birincisinin vâdesi geldiğinde, kuvvet ve şiddet sahibi olan kullarımızı sizin üzerinize musallat ederiz. Onlar sizi yakalayabilmek için evlerin aralarına bile girerek her tarafı didik didik edip araştırırlar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdür." (İsra, 17/4-5).) Bu Ayete Bilindiği gibi İsrail Oğulları Sonu Gelecek tir. Yoksa Şimdimi.
Hale Hazırda 2 Güçlü Dünya Ülkesi Bulunmakta. 1.Amerika Birleşik Devletleri. 2. Çin’dir. Çin, tarihi reform sürecinin 40'ıncı yılında kendisini dışa açılmaya teşvik eden ABD ile rolleri değişirken, Devlet Başkanı Şi Cinping'in liderliğinde "Çin nüfuzu" retoriği gittikçe keskinleşiyor. Ülke, dışa açılımının meyvelerini zenginleşerek alıyor. Ancak Şi yönetimi, "büyük birader" benzeri gözleme mekanizmalarıyla ülke halkına yönelik kontrol ve denetimini giderek sıkılaştırıyor.
Çin yakın tarihine damgasını vuran en önemli siyasi figürlerden olan Dıng Şiaoping, 1978'de ülkenin dışa açılımını dünyaya ilan etmişti.Aradan geçen 40 yıllık süreçte ülke, Dıng'ın dahi hayal edemeyeceği düzeyde bir kalkınma hikayesi yazdı. Çin, dışa açılımdan bu yana 3,12 trilyon dolarla dünyanın en çok döviz rezervine sahip, 11 trilyon dolarla dünyanın en büyük ikinci ekonomisi ve 170 milyar dolarla üçüncü en büyük doğrudan yabancı yatırımcı haline geldi.
Uluslararası Para Fonu (IMF) verilerine göre, Çin'in dünya ekonomisindeki payı 1978'de yüzde 1,8 oranındayken, 2017 sonunda yüzde 18,7 seviyesine yükseldi. Çin Halk Cumhuriyeti 1949' da Kuruldu. Ayrıca Birçok Biyolojik ve Kimyasal Silah Üretimine Sahiptirler. Tabi Buda Amerika Birleşik Devletleri'nin İçine Gelmemektedir. Dünya da Savaş Taktikleri Plan ve Proje ile Yapılır. ABD İran'ı Kullanarak Çin Halk Cumhuriyeti ni Savaşa Girmesini Sağlamaya Çalışmaktadır. Tabi Çin Halk Cumhuriyeti, Arkada İran a Silah Desteği Vererek İran'ı Koruma Altına Almaya Çalışıyor. Tabi Pakistan ve Kuzey Kore yide İran a Ayrıca Balistik füze ve Kimyasal Silah Desteği Verecektir .İran Avrupa da Yaptığı Antlaşma gereği Savaş Uçaklarını Kulanamamaktadır.
Evet İsrail Kendi Yazdıkları Tevrat İnançlarına Göre ,Ortadoğu'da bir İmparatorluk Kurmak İstiyor . Şeyh Ahmet Yasin Bir Konuşmasında İsrail'in Sonu 2027 Olarak İşaret Etmişti. Artık Hadisler e Göremi Bu Konu Araştırılır. Şayet İsrail Başarısız Olursa Kısa bir Süreliğine Ateşkes Sağlanabilir. İsrail"in Kendisini Toparlaması Uzun Sürecektir. Tabi Bu Süreç Gaze deki El Kasam Tugaylarına Yarıya Bilir. 2026 yılına Dikkat Edilmeli . Bu İmparatorluğu ABD ve Avrupa yı Arkasına alarak Hareket Etmektedir. Şuanda Arap Ülkeleri ,Siyonistler,e Milyar Dolarlık Borcu Bulunmaktadır.Buna ABD dahil Birçok Arap Liderler Siyonistlerin Desteğiyle Koltuk Sahibi olmuşlardır. Saygı ve Muhabbet ile Siyasetçi İcabi Atabey.
Yorum Yazın