2024 Yılına Daha Güçlü Bir Kadroyla Girdik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2024 Yılına Daha Güçlü Bir Kadroyla Girdik
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org, Haber Ajansı, Hizmete Girdiği İlk Günden Bu Yana ‘Dürüst, Objektif Ve Tutarlı’ Çizgisiyle, Kamuoyunda Büyük Beğeni Toplamış Bulunmaktadır.

"Haberdiyarbakir.Org" Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı, Yayın Kuruluşu olan ve Diyarbakır İlimizde 07.07.2010 tarihinde Gazeteci ve Savaş Muhabiri Ali Şeran tarafından kurularak, Yayın Hayatına Başlayan "Haberdiyarbakir.Org" Haber Ajansı, hizmete girdiği ilk günden bu yana ‘dürüst, objektif ve tutarlı’ çizgisiyle, kamuoyunda büyük beğeni toplamış bulunmaktadır. Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin en beğenilen ve takip edilen Haber Ajansı ‘haberdiyarbakir.org’, ilk günkü heyecanı ve azmiyle, yoluna devam etmektedir.

Akılcılığa dayalı objektif yayın anlayışıyla ideolojik kirlenmelere asla izin vermeden, en anlaşılır ve doğru haberciliği ilke edinen kuruluşumuz, 14 yıldan bu yana, sürdürdüğü pozitif yayın politikasıyla, Türkiye'deki sayısız internet kanalına da örnek teşkil etmektedir. Yapıcı, bilimsel gerçeklere dayalı, uzlaştırıcı üslubuyla, güzel ahlaka has değerleri birleştirerek, dayanışma ruhunu geliştirmeyi amaçlayan kurumumuz, bugüne kadar birçok resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan tebrik mesajları almıştır. "Haberdiyarbakir.Org" Haber Ajansı’ çalışmalarına ve yayın hayatına Aralıksız olarak, Diyarbakırlı merkezli devam etmektedir. Sürekli olarak kadrosunu güçlendiren, çok yönlü güncel haberlerin yanı sıra, köşe yazarlarıyla da, beğenen ve gündem oluşturan kurumumuzun yönetim kademesi şu şekilde oluşmuştur:

‘Haberdiyarbakir.Org’ Ulusal Ve Yerel Haber Ve Reklam Dijital Medya Ajansı: 

Kuruluş ve Yayın Tarihimiz         : 07.07.2010 

Yönetim Kurulu Başkanı            : Nusret BİLGİÇ

Haberdiyarbakir.Org (CEO)"su   : Chief Executive Officer

Genel Müdür                            : Süleyman KARAARSLAN

Genel Yayın Yönetmeni           : Dr. Berfu İLTER

Genel Koordinatör                    : Ali ŞERAN

Baş Editör                                : Serap BOZKUŞ ve İletişim Uzmanı Engin BAKAN

Baş Yazar                                : Ayşegül ÇEPİK (Eğitimci, Uz. Est.)

Spor Haberleri Muhabiri            : Recep ESER

Halkla İlişkiler ve Tanıtım           :  Şeyma ÖZBAY

Kültür Sanat ve Eğitim            : Nigar TARANCI, Sultan DENLİ

İş Geliştirme Birimi           :  Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Denetleme ve Değerlendirme    : Özlem KAPLAN

Siyaset ve Ekonomi Haberleri    : Hatice ÖĞÜT, Özlem KAYA, Şeyma Özbay

Sosyal Ağlar ve Dijital Medya    : ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı

Kurumsal İletişim Asistanı         : Büşra AKTAŞ

Bilgi İşlem ve Teknoloji Birimi    :  Ali ŞERAN

Ajans Kameramanı                    :  Adnan BİLGİÇ

Resmi Diller Çevirmeni              :  Sultan DENLİ

Hukuk Koordinatörü                  :  Av. H.İbrahim ŞERAN

Resmi İzleyici Temsilcileri          :  Sultan DENLİ, Hatice ÖĞÜT, Özlem KAPLAN, Şeyma Özbay

Resmi İl Temsilcilerimiz :  (31) Hatay Hatice ÖĞÜT, (56) Siirt Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, (03) Afyon Berfu İLTER(21) Diyarbakır Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, (16) Bursa Sultan DENLİ (02.02.2024), (07) Antalya Tuğçe SARAÇ, (40) Kırşehir Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, Şikâyet İhbar ve Resmi İletişim İçin E-Mailler : haberdiyarbakir.org@gmail.com // haberdiyarbakir.org@msn.com

Dijital Varlıklarımız : facebook.com/haberdiyarbakir.org   // twitter.com/bolgehaber21

Resmi Görevde Olan Muhabirlerimiz: Nusret Bilgiç, Naciye Aykut, Şahin Köse, Hatice Öğüt, Volkan Avşar, Berfu İlter, Recep Eser, Özlem Kaya, Esra Arslan, Büşra Aktaş, Serap Bozkuş, Sultan Denli, Ali Şeran, Şeyma Özbay, Engin Bakan, Özlem Kaplan, Şinda Güneş, Zübeyde Fidan Kırmızı, Özlem Kaya. (Ö.B. 03/12/2020)

Özümüz / Sözümüz ‘Hak Ve Hakikattir: Hayata Giriş Sayfanız, Kamuoyunun Dikkatine: 07.07.2022 Tarihli Resmi Bilgilendirmedir. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansımız Herhangi bir Basın Kuruluşuna Bağlı Olmadığı Gibi Herhangi Bir Kurum Veya Kuruluşun Uzantısı Da Değildir. Daha Önce Muhtelif Defalarca Birçok Platformda Dile Getirdiğimiz Üzere Sadece Habercilik Sektöründe Görev Almış Hizmet Ehli Kişilerin Oluşturduğu Basın-Yayın Ve Dijital Medya Kuruluşudur. Unutmayın ‘Haber Eşittir Hayat’ Sloganıyla Yola Çıkan Dijital Yayın Organımız Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, Basın Meslek İlkeleri’ne Uymaya Söz Vermiş Bir Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansıdır. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Sürdüre Bilir Bir Yaşam İçin Öncü Girişimlerle Türkiye’yi Dünyaya Birleştiriyoruz. Türkiye‘nin En Yeni Ve En Hızlı Yükselen Dijital Medya Haber Ajansı Yüzde Yüz Milli Yüzde Yüz Yerli Yeni Nesil Habercilik. Çünkü Siz Geleceksiniz İnternet Sitesinde Yayınlanan Yazı Ve Yorumlardan Yazarları Sorumludur. Türkiye‘nin Güneydoğusunda Merkezi Diyarbakır İlinden 07.07.2010"dan Beri Yayın Yapan Yüzde Yüz Milli  Ve  İlk Ulusal Ve Yerel Dijital Medya Bir Arada Yaındadır. Haber Ajansının Muhabirleri Künyede Kayıtlıdır. Haberdiyarbakir.Org”un Künyesinde Yer Almayan Haber Ajansımızın Resmi Muhabiri Değildir. Yayımlanan Yazılar, Yazarların Görüşlerini Yansıtmaktadır. Yazılar Haberdiyarbakir.Org”un Kurumsal Bakışıyla Örtüşmeyebilir. Yazıların Tüm Hukuki Sorumluluğu, Yazarları ve Kaynaklarına Aittir.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı, Resmi Olarak Hiçbir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmez. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansında Yayınlanan Haberlerimiz Resmi Olarak Haber Kaynaklarına Ait Yayınlanan Her Haber ve Köşe Yazısı, Resmi Kaynak Gösterilerek Yayınlanır Ve Kaynaksız Haber Asla Yazılmaz Ve Yayınlanamaz. Bu Nedenle "‘Haberdiyarbakir.Org’" Bu Haberler İle İlgili Olarak Yasal Sorumluluk Kabul Etmez Ve Sorumluluk Tamamen Resmi Haber Kaynaklarına Aittir. 02 / 02 / 2024 Tarihli Resmi Bilgilendirme İle Yönetim Kurulu Başkanımızın Resmi Talimatı Ve Onayı İle Bu Sayfa Resmi Olarak Genel Müdürümüz Tarafından Yayınlanmıştır. Hayırlı Olmasını Temenni Ederiz. Künyemizde Yer Alan Çalışma Arkadaşlarımız Haricinde Başka Yetkililerimiz Yoktur. Yolu Sevgiden Geçen Herkesle, Bir Gün Mutlaka Karşılaşmak Ve Tanışmak Ümidiyle.

Resmi Açıklama: Yöneticiler Sayfasında En Üst Tepe Kısımda Bulunan (Efe  Şeran) İsmi Yönetim Kurulu Başkanımız Nusret Bilgiç tarafından Resmi Kayda Alınarak Yazılmıştır. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Kuruluş ismi  (Efe  Şeran)  Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Kuruluşudur.

Anahtar Kelimeler:
  • 40
    SEVDİM
  • 40
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 40
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8-0” 8-0” 8-0’lık Tarihi Gün Bugün!Önceki Haber

8-0” 8-0” 8-0’lık Tarihi Gün Bugün!

91 Kilo Esrar Bir Tabanca Ele GeçirildiSonraki Haber

91 Kilo Esrar Bir Tabanca Ele Geçirildi

Yorum Yazın

Reklam Alnı