“12. Yılımız Kutlu Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“12. Yılımız Kutlu Olsun”
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Kuruluşunun 12.Yıl Dönümünü Nedeni İle Kurumun Denetleme Ve Değerlendirme Koordinatörü Yayınladığı Mesajla Kutladı.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Kuruluşunun 12.Yıl Dönümünü Nedeni İle Denetleme Ve Değerlendirme Koordinatörü Yayınladığı Mesajla Kutladı. 2014 yılında tanıştığım, gazeteciliği öğrendiğim, bana yeni kapıların açılmasına vesile olan ajansın bugün 07.07.2021 Tarihinde 12.Kuruluş yıldönümünü. Gazetecilik ilkelerine tamamen uymanın gururunun da 12.Yıldönümü bugün Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı günü Hayatımın en önemli dönüm noktalarından biridir Gazeteci Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran ile tanışmış olmam. İlk olarak Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansında Editörlüğü ve Muhabiriliği ile başladığım bu yol daha sonra bir süre köşe yazarlığı ile sürdüm.

Ardından haber nasıl oluşturulur öğrenerek haber muhabirliğini uzun yılar sürdürdüm.Fotoğraf muhabiri ünvanı ile Haberdiyarbakir.Org Ajansının Denetleme ve Değerlendirme Koordinatörü Oldum. Bu süreçte dijital medyanın alt yapı çalışması ve oluşması için ajansın yönetimi ve kadrosu ile o dönemde günlerce haber editörlüğü de yaptım. Ev yapımı sihirli bir değnek ile bir anda olmadı bir şeyler. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı kadının iş hayatındaki gücünün en somut kanıtıdır ve örneğidir. Gazeteci Savaş ve Fotoğraf MuhabiriAli Şeran"ın 12 yıl önce kurduğu bu dijital gerek Diyarbakır ve Bölgede 12 yılda çok ama çok yol kat ettik haber ve dijital medya ajansı, 2014’te benim de yayın ekibine dâhil olmamla 3 kadın ile devam eden sayımız 12 çıktı anlatsak roman olur derler ya, biz anlatsak çok satanlar listesinde birinciliği uzun süre zorlarız ve mutlaka dizilerimiz bile  yapılır.

Halkın Sesi Olmak okuyucuya tarafsızca olayları aktarmak toplumun gözü kulağı olmak gerçekten sandığınız ve oturduğunuz yerden eleştirip duyar kastığınız kadar kolay değil. Biz hep istedik ki, eleştirenler de gelsin bizimle çalışsın, en az 1 gününü bizimle geçirsin. Çünkü empati denen en önemli duyguyu çoğumuz ya bilmiyoruz ya da işimize gelmiyor. Bu mutlu günümüzde elbette yaşadığımız olumsuzlukları anlatıp negatif enerji yaymayacağım. Bugün 07.07 2021 Başarımızın ve başarmanın 12.ci yıllımız Bugün iş arkadaşlığı ile dostluğun karışımının 12.Yıldönümü Tüm okuyucularımıza, bu havzada gazetecilik mesleğini sürdüren ve pek çok haberde birlikte çalıştığımız basın mensubu arkadaşlarımıza desteğini bizden esirgemeyen dostlarımıza 12" yıldır gücümüze güç kattıkları için en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Ben bu ailenin Haberdiyarbakir.Org Ajansının  bir ferdi olmaktan burada öğrendiğim her şeyi burada Bulunmaktan her zaman gurur duydum. Bu güne dek bizimle kısa ya da uzun süre çalışan, yolu Diyarbakır"dan Siirt’ten Cennet Ülkemin Tüm Şehrinden ilçesinden kasabasından geçen herkesi tek tek anarak 12. Yılımızı kutlamak istiyorum Birlikte nice 12" yıllarımız olsun. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Denetleme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü Adına.

Anahtar Kelimeler:
  • 13
    SEVDİM
  • 9
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 22
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu Operasyonu 5 Şahıs Gözaltına AlındıÖnceki Haber

Uyuşturucu Operasyonu 5 Şahıs Gözaltına...

PKK'lılara Ait Çok Sayıda Mühimmat Ele GeçirildiSonraki Haber

PKK'lılara Ait Çok Sayıda Mühimmat Ele G...

Yorum Yazın

Reklam Alnı