Gururla Ve Güvenle ‘Merhaba’ Diyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gururla Ve Güvenle ‘Merhaba’ Diyoruz
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Kurucusu Ve Genel Koordinatörü Ali Şeran, Ajansımızın 11. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla, Bir Mesaj Yayınladı. Mesajında, 11. Yıla, Huzur, Güven Ve Gururla Girmenin Haklı Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirten Gazeteci Ali Şeran Zaman Zaman Son Derece Zor Koşullarda Bile, Meslek İlkelerine Ve Yayın Ahlakına Riayet Ettiklerini Belirterek, Haberdiyarbakir.Org Ailesinin, Her Geçen Gün Büyüdüğünü İfade Etti.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Özlem Kaya
Haberin Resmi Kaynağı Süleyman Karaarslan

Azim Ve Sabırla Bugünlere Geldik ‘Geride kalan 10 yılda, defalarca kez siber saldırıya uğradık, dönem dönem zor koşullar altında bu onurlu mesleği en iyi şekilde icra etmeye çalıştık’ diyen Gazeteci-Yazar Ali Şeran, duygu yüklü mesajında, şunları söyledi:‘Muhabir, idareci ve yazar kadromuzla beraber, her geçen yıl üzerine katarak, sürekli kendimizi geliştirerek, bu onurlu mesleği gerek sahada, gerekse masa başında, en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. Bugün geldiğimiz noktada, muhabirlerimiz, yazar kadromuz ve tüm ‘Haberdiyarbakir.Org’ ailesiyle, sadece kentimiz değil, tüm Bölgemiz genelinde, gurur duyulacak bir noktaya ulaştık. Bölgemizin tüm illerinin yanı sıra, ülkemizin birçok vilayetinde görev yapan temsilcilerimizle, hem yerel ve ulusal, hem de dünyada yaşanan gelişmeleri, olabildiğince hızlı ve doğru olarak, takipçilerimize ulaştırdık. Sosyal medyayı da, olabildiğince aktif kullanarak, bu alanda da Diyarbakır’da, sektörümüzde zirvede yer almaktayız.

Bu Başarı Tüm ‘Haberdiyarbakir.Org’ Ailesinin Başarısıdır. Dijital Medya anlayışına yeni bir soluk kazandıran ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı 07.07.2010 tarihinden itibaren, yani tam bugün 07.07.2021 tarihi 11 yıldır kesintisiz ve sürekli güncellenerek yayın yapan Haber ve Reklam Ajansı olmasıyla da, alanında bir ilki gerçekleştirmiştir.Zaman zaman, bazı meslektaşlarımızın yanı sıra, farklı kişi ve kurumların mesnetsiz ve tamamen gerçek dışı karalamaları ile bile karşılaştık. Ancak ne bu karalama kampanyaları bizi yıldıramadı. ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber ve Reklam Ajansı, siz paydaşlarıyla beraber çözüm üretmeye, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ortak aklı kullanmaya önem vermeye devam edecek.Objektif, millet ve memleket yararına yayıncılık politikasını benimsemiş, Basın-Yayın yasalarına uygun şekilde gazetecilik icra eden kurumumuz, Dijital Teknolojinin Doğru kullanılarak, En üst Düzeyde faydalanılması, Sosyal İletişim Ağlarından yararlanılması Amacıyla Bilgilendirici ve Eğitici Yayınlar da yapmaktadır.

Okuyucularına görüşlerini kamuoyu İle paylaşma Fırsatı sunarak, farklı görüşleri ve Konu İle İlgili tüm bakış Açılarını yansıtan Ajansımız, İnternet Haberciliğinin Özündeki Sürekli Değişim ve Gelişimi Destekleyerek, Kendine Duyulan Güvenin Sorumluluğunu Üstlendiği gibi, bu güveni korumak için sürekli Olarak, bireysel ve kurumsal gelişmeye önem verir.‘Haberdiyarbakir.Org’ Her Gün, Kesintisiz Yayınını sürdürdüğü gibi, sürekli akan haber ve gelişmeleri okuyucularına aktarır. Yaklaşık 11 Yıllık Deneyimle Geldiğimiz Bu Noktada, paydaşlarımızı Eş Zamanlı Haber, Yorum ve gelişen Güncel Konularla ilgili Enformasyona ulaştırıyoruz. Aynı Zamanda Günlük, Ekonomik, Siyasi Yaşantımıza Yön Veren Sosyal Medyanın da Takibini Yaparak Siz Değerli İzleyicilerimiz ve takipçilerimizin Yolunu Açıyoruz. Günlük Son Dakika Haberleri ile En Çarpıcı Sonuçları Sizlerle Buluşturuyoruz.Alışılagelmiş kalıpların Dışında Hareket Ederek ‘İzleyici’ ve ‘Takipçi’ Odaklı Hazırladığımız Raporlar İle Yalın ve Kişiselleştirilmiş Bir Hizmet Sunmaktayız.‘Editöryal Gazetecilik Tecrübesi bulunan Ekibimiz ile Siz Değerli paydaşlarımıza, daima Kaliteli Bilgi ve pratik Çözüm Yolları Sunmaktan Gurur Duyarız. Vizyonumuz, Dijital Teknolojinin tüm olanaklarını kullanıp, Kurumsal çalışmalarınızı en iyi şekilde haberleştirerek, olabildiğince fazla sayıda kitleye ulaşmanızı sağlamak. Reklam, Tanıtım, Haber, Duyuru ve Kampanya içerikli çok yönlü çalışmalarımızla, genel anlamda Ajans olarak total hizmet sunduğumuzu, Kurumsal kimliğiniz ve ürettiğiniz değerleri, hedef kitlenize ulaştıracağımızı belirtmek ister, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Yayın Tarihinden Bugüne Kadar Bizleri Yalnız Bırakmayan Paydaşlarımıza Ve Gönül Dostlarımıza Emeklerini Esirgemeyenlere En Kalbi Duygularımızla Teşekkürü Bir Borç Biliriz Biz Haberdiyarbakir.Org Ailesiyiz Başta Sayın ( Efe Şeran ) Bey Olmak Üzere. Berfu İlter, Ayşegül Çepik, Akın Karatay, Burhan Bal, Sedat Sincar, Azad Pervane, Serap Bozkuş, Nusret Bilgiç, Hidayet Öner, Murat Şakar, İsmail Kaplan, Özlem Kaplan, Nuray Fırat, Özlem Kaya, Hidayet Öner, Hatice Öğüt, Süleyman Karaarslan, Avcı Flim, Hüsnü Güngör, İzzet Sultanyar, Mustafa Şahinli, Hija Lalaşahin, Şahin Köse, Ümit Yüksel, Sibel Soyukara, Mehmet Şükrü Uras, Devran Bayram, İzzet Yavuz, Şinda Güneş, Yusuf Erbek, Rodar Anlı, Emirhan Yardan, İhsan Özdemir, Osman Özdemir, İsmet Güneş, Dilan Bayram, Remziye Gezici, Ethem Anlı, Ercan Aykut, Bilal Eskioğlu, Bülent Tacar, Emir Karademir, Serhat Yüce, Faysal Hatipoğlu, Hamdullah Güven, Hasan Avcı, Şükrü Akdeniz ve Ailesi , Aydın Tan , Zübeyde Kırmızı Fidan, Emine Güzel, Tuncay Bulut, Hasan Kutay, Mehmet Karabaş, Celal Göger, Şahin Avcıl,Halil İbrahim Şeran, Recep Eser, Latife Güzel, Haydar Alper Eser, Murat Yolcu ve Ailesi , (Esma Sultan Karaarslan)"a Teşekkürlerle.

Anahtar Kelimeler:
  • 45
    SEVDİM
  • 45
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 46
    İNANILMAZ
  • 6
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN
Metina Derneğinden Bir Barış Hamlesi DahaÖnceki Haber

Metina Derneğinden Bir Barış Hamlesi Dah...

Gümrük Kaçağı Cep Telefon Ve Sigara Ele GeçirildiSonraki Haber

Gümrük Kaçağı Cep Telefon Ve Sigara Ele...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu