Tarih Sayfalarında Özel Bir Yere Sahip

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarih Sayfalarında Özel Bir Yere Sahip
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ve Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıldönümü’ Dolayısıyla, Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Ali Şeran

‘Al bayrağımızın gölgesi altında, onurlu bir yaşam için, tüm gücümüzle, azim ve metanetle mücadele verdik. Kurtuluş Savaşımız gibi, tarihin önemli kilometre taşlarından olan zaferimizin üzerinde yükselen Cumhuriyetimiz, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak kıyamete kadar yaşayacak. Atalarımızdan devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye'yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız. Cumhuriyetimizin kuruluş ideali olan bu hedefe, her geçen gün daha da yaklaşmaktayız. Cumhuriyetimizi tüm değer ve kurumlarıyla özümseyen aziz milletimiz, birik ve beraberlik içinde, Türkiye'yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.

"Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Baş Yazarı Ayşegül Çepik. Ulus olarak, bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, kardeşliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de, Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda çok daha mesafeler kat edecek, büyük başarılarla yolumuza devam edeceğiz. Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla gönüllerimizde yer edinen bütün şehit ve gazilerimize, bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 7
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 7
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Mutluyuz, Gururluyuz’Önceki Haber

‘Mutluyuz, Gururluyuz’

Destansı Bir Mücadelenin SonucuSonraki Haber

Destansı Bir Mücadelenin Sonucu

Yorum Yazın

Reklam Alnı