K.G.M 8. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesine Ve Sosyal Tesislerine Harika Bir Teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
K.G.M 8. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesine Ve Sosyal Tesislerine Harika Bir Teşekkür
Abone ol
Üst Düzeyde Hizmet Sunuyor Ve Kaliteli Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor.

Resmi Kaynak Ali Şeran'nın (Özel Haberi)

Ülkemiz Genelinde Hizmet Veren Karayolları Genel Müdürlüğü Misafirhaneleri Ve Sosyal Tesisleri, Birçok Özel Sektör Kuruluşuna Göre Daha Kaliteli Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor. Başta Diyarbakır Olmak Üzere Elazığ Hazar Kampıda Bir Başka Özveri İle Misafirlerini En Üst Düzeyde Ağırlamakta. Bu Kapsamda Elazığ’da Bulunan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Hizmet Veren Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne Bağlı Misafirhaneler Ve Sosyal Tesisler, Özellikle Son Dönemde Hizmet Çıtasını Her Geçen Gün Daha Yukarı Çıkarmakta.

Gerek Kendi Personelinden Ve Hemde Misafirlerinden Tam Not Ve Harika Bir Teşekkür Alan Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün Başarılı Çalışmaları, Toplumun Geniş Kesimleri Tarafından Takdirle Karşılanıyor. Sosyal Tesisler, Bahçe, Lokal Ve Misafirhanede Sunulan Hizmet Kalitesinin Özellikle Son Birkaç Aydan Bu Yana, Gözle Görülür Muhteşem Bir Şekilde Değiştiğini Ve Profesyonel Bir Anlayışla Çalışmaların Yürütüldüğünü Belirten Vatandaşlar Ve Misafirleri, Memnuniyetlerini Ve Takdirlerini Dile Getiriyorlar. Hem Kurum Personelleri Ve Aileleri, Hemde Gerek Şehir İçi Ve Gerekse Şehir Dışından Gelen Misafirler, Gözle Görülür Bu Değişimin Son Derece Olumlu Olduğunu Belirterek, Örnek Bir Çalışma Anlayışına Tanık Olduklarını Belirtiyorlar.

8. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Hizmet Veren Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne Bağlı Hazar Kampı Çok Az Bir Kâr Marjı İle Son Derece Sağlığa Uygun Ve Temiz Ortamda, Kaliteli Ve Güler Yüzlü Bir Hizmet Anlayışıyla, ‘Müşteri’ Değil, ‘Misafir’ Anlayışını Benimseyerek, Konuklarına Kapılarını Açan Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü Hazar Kampı Çalışmalarının, Takdire Şayan Olduğunu Belirten Vatandaşlar, Memnuniyetlerini Şöyle Dile Getirdiler: ‘Başta Karayolları 8. Bölge Müdürümüz Olmak Üzere, Destek Hizmetleri Şube Müdürümüz Ve Emeği Geçen Herkese Harika Bir Teşekkür Ediyoruz, Gösterdikleri Gayret Ve Çaba Nedeniyle Hepsine En Derin Güzelliklerle Harika Teşekkür Ediyoruz’

Emeği Geçen Başta Diyarbakır 9.Bölge Müdürülüğü Destek Hizmetleri Diyarbakır Müdürü Engin Bakan Bay Efendi Olmak Üzere, Ve Yine 8. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Hizmet Veren Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğüne Bağlı Hazar Kampı Yetkililerine İlgi Ve Alakaları İçin Teşekkür Ederiz, Çalışmalarında Rabbimden Muvaffakıyetler Dileriz'' Hazar Kampı Şube Müdürü Hakan Karamuk, Kamp Müdürü Mustafa Demirol, Kamp Muasibi Fatih Yalçınkaya, Kamp Aşçısı Murat Koparır, Güvenlik Yetkilileri Erhan Ayaz, Hakan Badem. İsmet Yöş'e Diyarbakır"dan Güzeliklerle Harika Bir Teşekkür Yoluyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 56
    SEVDİM
  • 60
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 150
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilere Bireysel Motivasyon SemineriÖnceki Haber

Öğrencilere Bireysel Motivasyon Semineri

Diyarbakır"lılık Ruhu İzmir'de YaşıyorSonraki Haber

Diyarbakır"lılık Ruhu İzmir'de Yaşıyor

Yorum Yazın

Reklam Alnı