Hebbes Ve Apavies Kozmetik Ürünleri Diyarbakır’da Tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hebbes Ve Apavies Kozmetik Ürünleri Diyarbakır’da Tanıtıldı
Abone ol
Dünyaca Ünlü Hebbes Ve Apavies Kozmetik Firmalarının Yeni Ürünleri Diyarbakır’da Düzenlenen Seminerle Tanıtıldı.

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Büşra Bilgiç

Oldukça geniş bir katılımla düzenlenen tanıtım toplantısına, Hebbes ve Apavies firmalarının yöneticileri, Diyarbakır başta olmak üzere, ülkemizin muhtelif kentlerinden kozmetik firmaları ve güzellik merkezlerinin yetkilileri, kuaförler, sektör temsilcileri, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileriyle, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açıklamalarda bulunan Marjinal Estetik ve Güzellik Kurucusu Zeynep Eser, şunları söyledi: ‘Heppes ve Apavies kozmetik firmaları, sektörümüzün tanınmış ve ürünleri bir hayli beğenilen kozmetik firmaları arasında yer almakta. Düzenlediğimiz geniş katılımlı tanıtım ve eğitim içerikli toplantımızda, yıllardır kullandığımız ve bir hayli memnun olduğumuz ürünlerin yanı sıra, yeni çıkan ürünler hakkında, bilgiler verilirken, kullanım şekilleri konusunda, katılımcılara uygulamalı sunumlar yapıldı. Bu tür ürün tanıtımlı toplantıların, birçok faydaları oluyor. Önümüzdeki süreçte de böylesi bilgilendirme amaçlı toplantılar yapmaya devam edeceğiz. Kozmetik firmalarının temsilcileriyle, kuaförler ve sektör temsilcileri bir araya geliyor. Faydalı istişareler yaptık. Bunun yanı sıra, son kullanıcılara, ürünlerin nasıl ve ne şekilde kullanılacağı hususunda, uygulamalı bilgiler de verildi.

Bir hayli faydalı ve verimli geçen toplantımızda, tanıtılan ürünler, oldukça beğenilirken, katılımcılar tarafından tam not aldı. Ülkemizin dört bir köşesinden katılım sağlayan sektörümüzün önde gelen temsilcileri ve davetliler, ürünler hakkında bilgiler edinirken, bu vesileyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Sektör temsilcilerimiz, uygulamalı bir şekilde, yeni ürünleri pratik olarak denediler. Ayrıca, birçok farklı kentten gelen misafirlerimiz, Peygamberler ve Sahabeler Kenti, İslam’ın Anadolu’ya açılan kapısı Diyarbakır’ımızı tanıma olanağı da buldular. Böylelikle, kardeşlik zincirine yeni halkalar eklemiş olduk.

Ürün Skalası Bir Hayli Zengin

Hebbes, saç ve cilt bakım ürünleri, son derece kaliteli ürünlerden oluşmakta. Tuz içermeyen zengin içerikli ve besleyici Hebbes şampuanlar, parlak saçlar için keratin, dolgun saçlar için saç kremi, zayıf ve yıpranmış saçlar için saç maskesi gibi ürünler, bir hayli beğeni topluyor. Nemlendirici ve besleyici, yüz bakım kremleri, peeling jel, Güneş ürünleri, beyazlatıcı kremler ve leke giderici serumların yanı sıra, şampuanlar, bir hayli beğenilen ve kullanılan ürünler. Bilindiği gibi, sektörümüz teknolojik gelişmelerden bir hayli faydalanan ve bu gelişmeleri, hemen son kullanıcıya ulaştıran bir sektör. Yenilenen ve devamlı ilerleyen teknoloji ile, ameliyat yapılmadan, acı hissedilmeden, gençleşmenin formülü hakkında, Apavies Cosmetic firması yetkilileri, bir sunum yaptı. Teknolojik gelişmelerin son derece hızlı bir şekilde sektörümüzde kullanıma sunulması, hepimizi mutlu ediyor. Dron Teknolojisi ile vitamin kapsüllenerek, formülasyonda bulunan diğer hammaddeler ile reaksiyona girmesi engelleniyor. Kapsül, cilde temas ile eridiği anda cilt üzerinde etkinliğini göstermeye başlıyor. Dron teknolojisi ile aktif bileşenlerin penetrasyonu, sürekli ve kontrollü salınım ile, cilt üzerindeki hedef hücrelere ulaşmasını sağlıyor. Bu sayede cilt üzerinde mikro seviyeye etki ederken, olabildiğince makro sonuç alınabiliyor’.

Amacımız Kentimizin Tanıtımına Da Katkı Sağlamak

‘Amacımız bu harika ürünleri, Diyarbakır’dan tüm ülkemize tanıtırken, bu sayede, tarihin canlı tanığı, medeniyetler beşiği Mukaddes Diyarbakır şehrimizin de tanıtımına katkı sağlamak. Yerli ve yabancı turist sayısında ne kadar artış olursa, kentimizin ekonomisine de o denli katma değer katmış oluruz’ diyen Marjinal Estetik ve Güzellik Kurucusu Zeynep Eser, şöyle devam etti: ‘Sektörümüzün bileşenlerini bir araya getiren seminerimize katılım sağlayan yerli ve yabancı uzman arkadaşların yanı sıra, yoğun katılım, bizleri bir hayli memnun etti. Önümüzdeki süreçte bu tür seminer ve uygulamalı eğitimler yapmaya, devam edeceğiz.Bugüne kadar çalışmalarımızda bize destek olan basın yayın kuruluşlarının yöneticileri olan dostlarımıza, özellikle de Ali Şeran nezdinde, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansının tüm ekibine, katılımcılara ve tüm paydaşlarımıza, teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde daha birçok eğitici ve öğretici etkinlikte hep beraber olmak dileğiyle’.

Şeran"dan Ödül Açıklaması Çalışmalarımızdan Dolayı Ödüle Layık Görülen Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Adına Açıklama Yapan Kısa Zaman Önce Genel Müdürlüğe Terfi Eden Gazeteci Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Can Ali Şeran Şu Açıklamada Bulundu. Başta Beni Ve Kurumumuz Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansını Ödüle Layık Gören Hebbes Ve Apavies Kozmetik Firmasına Ve Başta Marjinal Güzellik Merkezi Kurucusu Ve Program Yetkililerine En Derin Teşekkürlerle Hürmetlerimizi Sunarız Diye Sözlerini Dile Getirdi Genel Müdür Şeran Bu Ödülü Alırken 06.02.2023 Asrın Felaketi Depremden Etkilenen 11 İlimiz İçin Ve Yine Hayatını Kaybedenler İçin Yaralılar İçin Kaybolanlar İçin En Çokta 15 yıldır Bizleri Yalnız Bırakmayan Hatay Öğüt Ailesine Bizleri Orada Temsile Eden Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Hatay İl Temsilcisi Hatice Öğüt Ve Ailesi İçin Alıyorum Son Olarak Tüm Güzelliklerle Bizlere Emeği Geçen Herkes Adına Alıyorum Diye Sözlerine Ekledi 

Diyarbakır’a Hayran Kaldık

Hebbes ve Apavies kozmetik firmalarının yetkilileri ise, gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını belirterek, şunları söylediler: ‘Yeni çıkardığımız ürünlerin cilt üzerindeki etkilerini estetisyenlerimizle paylaşıyoruz. Diyarbakır’da ürünlerimizi hem tanıttık, hem de eğitici-öğretici, uygulamalar yapma olanağı bulduk. Cilt üzerinde daha az agresif tutum sergileyecek ürünleri kullanıma sunduk. Yani, cildi yıpratan ham maddelerden büyük ölçüde uzaklaştık. Yeni ürünler ile eski ürünler arasındaki en önemli fark bu. Teknolojiyi ne kadar yakından takip edersek, en üst seviyelerde oluruz. AR-GE, bütün sektörlerin, temel ve hayati noktasını oluşturmaktadır. Kurumsal olarak sürekli hem kendimizi ve hem çalışanlarımızı, hem de danışanlarımızı eğitiyor, sektör temsilcilerimizle devamlı temas halinde olup, bilgilerimizi revize ederek, yeniliyoruz’.

Anahtar Kelimeler:
  • 53
    SEVDİM
  • 58
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 22
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dicle Üniversitesi Rektörü Diyarbakır’daki Kadın Yazarları AğırladıÖnceki Haber

Dicle Üniversitesi Rektörü Diyarbakır’da...

Suç Makinelerine Şafak Operasyonu 15 GözaltıSonraki Haber

Suç Makinelerine Şafak Operasyonu 15 Göz...

Yorum Yazın

Reklam Alnı