Yöneticilerimiz

(Efe  Şeran)

Haberdiyarbakir.Org
Resmi Haber Reklam Ulusal ve Yerel
Dijital Medya Ajansı Resmi Kuruluş ve
Yayın Tarihimiz 07.07.2010


Haberdiyarbakir.Org CEO"su
Chief Executive Officer

Yönetim Kurulu Başkanımız.
Nusret Bilgiç

Genel Müdürümüz. 
Süleyman Karaarslan

Genel Yayın Yönetmenimiz.
Dr. Berfu İlter

Genel Koordinatörümüz.
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Baş Editörümüz. Serap Bozkuş
İletişim Uzmanı Engin Bakan

Başyazarımız. Ayşegül Çepik
Eğitimci Uzman Estestisyen

Spor Haberleri Muhabirimiz 
Recep Eser

Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Şeyma Özbay

Kültür Sanat ve Eğitim
Nigar Tarancı, Sultan Denli

İnsan Kaynakları ve İş Geliştirme Birimi
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Denetleme ve Değerlendirme Birimi
Özlem Kaplan // Büşra Aktaş

Siyaset ve Ekonomi Haberleri
Hatice Öğüt, Özlem Kaya

Sosyal Ağlar ve Dijital Medya
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Kurum Asistanı Büşra Aktaş

Bilgi İşlem ve Teknoloji Birimi
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Ajans Kameramanı Adnan Bilgiç

Resmi Diler Çevirmeni Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Hukuk Koordinatörümüz
Avukat Halil İbrahim Şeran

Resmi İzleyici Temsilcilerimiz
Hatice Öğüt// Özlem Kaplan
haberdiyarbakir.org@gmail.com

Resmi İl Temsilcilerimiz
(31) Hatay Hatice Öğüt
(56) Siirt Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı
(03) Afyon Berfu İlter
(21) Diyarbakır Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı
(16) Bursa Sultan Denli (02.02.2024)
(07) Antalya Tuğçe Saraç
(40) Kırşehir Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Şikayet İhbar ve Resmi İletişim İçin E-Maillerimiz.
haberdiyarbakir.org@gmail.com // haberdiyarbakir.org@msn.com

Dijital Varlıklarımız.
facebook.com/haberdiyarbakir.org
twitter.com/bolgehaber21

Resmi Görevde Olan Muhabirlerimiz. Nusret Bilgiç, Naciye Aykut, Şahin Köse, Hatice Öğüt, Volkan Avşar, Berfu İlter, Recep Eser, Özlem Kaya, Esra Arslan, Büşra Aktaş, Serap Bozkuş, Sultan DenliAli Şeran, Şeyma Özbay, Engin Bakan, Özlem Kaplan, Şinda Güneş, Zübeyde Fidan Kırmızı, Özlem Kaya. (Ö.B 03.12.2020)

Özümüz Sözümüz İnsandır. Hayata Giriş Sayfanız Kamuoyunun Dikkatine: 07.07.2022 Tarihli Resmi Bilgilendirmedir. ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansımız Hiç Bir Basın Kuruluşuna Bağlı Olmadığı Gibi Herhangi Bir Kurum Veya Kuruluşun Uzantısı Da Değildir. Daha Önce Muhtelif Defalarca Birçok Platformda Dile Getirdiğimiz Üzere Sadece Habercilik Sektöründe Görev Almış Hizmet Ehli Kişilerin Oluşturduğu Basın-Yayın Ve Dijital Medya Kuruluşudur. Unutmayın ‘Haber Eşittir Hayat’ Sloganıyla Yola Çıkan Dijital Yayın Organımız ‘"Haberdiyarbakir.Org’" Haber Ajansı Basın Meslek İlkeleri’ne Uymaya Söz Vermiş Bir Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansıdır. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Sürdüre Bilir Bir Yaşam İçin Öncü Girişimlerle Türkiye’yi Dünyaya Birleştiriyoruz. 

Türkiye‘nin En Yeni Ve En Hızlı Yükselen Dijital Medya Haber Ajansı Yüzde Yüz Milli Yüzde Yüz Yerli Yeni Nesil Habercilik. Çünkü Siz Geleceksiniz İnternet Sitesinde Yayınlanan Yazı Ve Yorumlardan Yazarları Sorumludur. Türkiye‘nin Güneydoğusunda Merkezi Diyarbakır İlinden 07.07.2010"dan Beri Yayın Yapan Yüzde Yüz Milli  Ve  İlk Ulusal Ve Yerel Dijital Medya Bir Arada Yaındadır. Haber Ajansının Muhabirleri Künyede Kayıtlıdır. Haberdiyarbakir.Org”un Künyesinde Yer Almayan Haber Ajansımızın Resmi Muhabiri Değildir. Yayımlanan Yazılar, Yazarların Görüşlerini Yansıtmaktadır. Yazılar Haberdiyarbakir.Org”un Kurumsal Bakışıyla Örtüşmeyebilir. Yazıların Tüm Hukuki Sorumluluğu Yazarlarına ve Kaynaklarına Aittir.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Resmi Olarak Hiçbir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmez. "Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansında Yayınlanan Haberlerimiz Resmi Olarak Haber Kaynaklarına Ait Yayınlanan Her Haber ve Köşe Yazısı Resmi Kaynak Gösterilerek Yayınlanır Ve Kaynaksız Haber Asla Yazılmaz Ve Yayınlanamaz. Bu Nedenle "‘Haberdiyarbakir.Org’" Bu Haberler İle İlgili Olarak Yasal Sorumluluk Kabul Etmez Ve Sorumluluk Tamamen Resmi Haber Kaynaklarına Aittir. 14 02 2024 Tarihli Resmi Bilgilendirme İle Yönetim Kurulu Başkanımızın Resmi Talimatı Ve Onayı İle Bu Sayfa Resmi Olarak Genel Müdürümüz Tarafından Yayınlanmıştır Hayırlı Olmasını Temenni Ederiz. Künyemizde Yer Alan Çalışma Arkadaşlarımız Haricinde Başka Yetkililerimiz Yoktur. Yolu Sevgiden Geçen Herkesle Bir Gün Mutlaka Karşılaşmak Ve Tanışmak Ümidiyle.

Resmi Açıklama: Yöneticiler Sayfasında En Üst Tepe Kısımda Bulunan (Efe  Şeran) İsmi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dr. Berfu İlter Hanım Tarafından Resmi Kayda Alınarak Yazılmıştır. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansının Kuruluş ismi  (Efe  Şeran)  Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Kuruluşudur.