İzleyici Temsilcisi

Efe  Şeran

Haberdiyarbakir.Org
Haber Reklam Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı
Kuruluş ve Yayın Tarihimiz 07.07.2010

Paydaşlarımızın Dikkatine Sevgili ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı İzleyicileri. ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Her Gün 24 Saat Haftada 7 Gün Kesintisiz Olarak Yayınına Devam Etmekte.

Reklam ve İş Birliği İçin Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansına 6 Aylık Ve 1 Yıllık Periyotlar Halinde, Uygun Fiyatlarla Reklam Verebilirsiniz. 6 ve 12 Aylık Reklamlarınız Belirttiğiniz Dönemlerde Yapacağınız Bilgilendirmelerle, Sürekli Yenilenerek Güncelliğini Korumaktadır. Reklamınıza Gözden Kaçmayacak Alanlarda Yer Verilmekle Beraber, Tarafımıza Mail İle Yollayacağınız Basın Bildirilerinize, Etkinlik Duyurularınıza Ve Kampanyalarınıza Da Haber Olarak Yer Verilmektedir.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Güneydoğuda En Fazla Takipçiye Sahip Olup, Bölge Genelinde İse Takipçi Sayısının Çokluğu Açısından İlk 2’de Yer Almaktadır. Haberdiyarbakir.Org Haber Reklam Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Ülke Ve Dünya Genelinde Ciddi Erişime Sahiptir. Haberdiyarbakir.Org Haber Reklam Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Sitemize Vereceğiniz Reklamlar, İlimiz Ve İlçelerimiz Dışında, Ülkenin Dört Bir Yanından Ve Hatta Dünya Genelinde Takipçilere Ulaşacaktır. Ayrıntılı Bilgi İçin İletişime Geçmenizi Rica Ederiz. Güncel E-maillerimizden Bize Ulaşa Bilirsiniz.

Dolu Dolu Bir İçerik Sunmaya Çalışıyoruz Her Gün Yüzden Fazla Haber, Dünyanın Dört Bir Köşesinden Gelen Görüntüler, Onlarca Farklı Görüş, Çok Sayıda Grafik, Harita Gibi Görsel Malzeme İzliyorsunuz. Bu Aynı Zamanda Saate Karşı Bir Yarış Bu Yarışta Çoğunlukla Hiç Bir Kasıt Olmadan Ama Farklı Nedenlerle Hatalar Da Yapılıyor. Örneğin İsimler Yanlış Söyleniyor Türkçe Hataları Yapılıyor Ya da Bilgi Eksiklikleri Oluyor. Yayın Etiği ve Yayın İlkelerine Aykırı Davranılabiliyor. Ya da Bir Birey Olarak Siz İzleyicilerimizin Kişilik Haklarını Zedeleyen İddialara, Söylentilere Yer Veriliyor. Çoğu Zaman Bu Hataları Eksikleri En Hızlı Yakalayanlar Sizler Oluyorsunuz.

İzleyici Temsilciliğiİşte Sizin Bu Konulardaki Görüşlerinizi İzlenimlerinizi Bizimle Paylaşmanızın En Kolay En Doğrudan Yolu İzleyicilerin Yine İzleyiciler Adına Yaptıkları Bir "Kalite Kontrolü. "Bu "Kalite Kontrolü" İçin Temel Rehberimiz, Evrensel Gazetecilik İlkeleri Ve Bunu En İyi Şekilde Yansıttığına İnandığımız Sizin de Bu Sayfadan Erişebileceğiniz "‘Haberdiyarbakir.Org’" Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Yayın İlkeleri'dir. Birlikte Çözüm Üretmeye "Ortak Akla" Ulaşmaya Büyük Önem Veriyoruz. Siz De Görüşlerinizi Eleştirilerinizi Önerilerinizi Bizlerle Paylaşın Bu Sürece Siz de Katılın. Her Konudan Son Dakika Haber Gelişmelerini Hızlı Bir Şekilde Ziyaretçilere Sunmak Amacıyla Oluşturulmuş Bir Haber Ajansı Portalıdır.

İlkelerimiz: Objektiflik:Sitemizde Yayınlanan Haberlere Tam Bir Tarafsızlık İçinde Yaklaşmaktayız. Açıklık:Hiç Bir Haberi Arka plana Atmayıp Her Ne Olduysa Size Sunmaktayız. Olabildiğince Bütün Gelişmeleri Yansıtıp, Gözlerden Kaçırmamaya Gayret Gösteriyoruz. Habercilik:Hiç Bir Habere Doğrudan Veya Dolaylı Bir Şekilde Yorum Katmıyor, Size Sadece Meydana Gelen Olayı Sunuyoruz.Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı ilgili Basın Yayın Kurallarına Uygun Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına Uygun Olarak ve Eğitici İçerikli Yayın Yapmaktadır.

Dijital Medya AjansımızdaYayınlanan Her Türlü Haber Resim, Bilgi, Metin; Telif Hakkı Sahiplerinden Yazılı İzin Alınmak Suretiyle Ve Kaynak Gösterilerek Yayınlanmaktadır. Kaynaksız Haber Yayınlanmamaktadır. "Haberdiyarbakir.Org" Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansı Olarak Yayın Hayatına Başladığımız İlk Günden İtibaren Ülkemizde Demokrasinin Tüm Kurumları İle Yerleşmesi Milli İrade Ve Değerlerimizin Hakim Olması İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz. Bu Ülkenin Geleceğinin Derin Sularda Boğulup Gitmemesi İçin, Çaba Sarf Ediyoruz. Bugüne Kadar Ülkemize Yapmış Olduğumuz Katkıyı Bundan Sonra da Okurlarımızın Desteği İle Sürdürmeye Devam Edeceğiz. Her Gün "Haberdiyarbakir.Org" İle, Taze Bir Başlangıç Olacaktır. Haber Artı Hayat. Yasal Bildirimler İçin. Hukuk Koordinatörümüze YazabilirsinizE-Mail :haberdiyarbakir.org@gmail.com  Her Gün "Haberdiyarbakir.Org"’la Yeni Bir Umut Olacaktır. Yasal Bildirimler İçin Bize Ulaşın..

İletişim Ve E-Maillerimiz
Güncel E-mailimiz: haberdiyarbakir.org@gmail.com

Dijital Varlıklarımız
facebook.com/haberdiyarbakir.org
twitter.com/bolgehaber21