Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5487
EURO34.9292
ALTIN2432.8
BTC/USD66680.89
Reklam Alnı
Özlem Kaya Politician

Özlem Kaya Politician

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Yeni Dünya Düzeni Ve Elitlerin Hain Planları Devrede

Yeni Dünya Düzeni Ve Elitlerin Hain Planları Devrede

Özlem Kaya
Haberdiyarbakir.Org // Columnist
İletişim [email protected]

Dinler Afyondur Bizler de Uyuşturulmuş Beyinleriz… Şimdi madde madde konuları sıralayacağım, ister inanın ister inanmayın isterseniz senaryo sayın.1 Yüzyılda bir planlar yapılır insanlık üzerinden ve devreye sokulur Din Lobilerinde. Oysa Din bireyin Vicdanıydı , Vicdan Dindir Vicdansız Dinsizdir bunu anlatamadık, en önemlisi de TANRI evrenseldir inananlar ve inanmayanlarda İNSANDIR. Kimse kimseyi diniyle yargılayamaz yargı ALLAHA mahsusdur. Lakin en çok yargılayanlarda sözde Dindarlardır buda ALLAHA eş koşmaktır. Trikatlar=Terörizm 2 Domuz gribi, kuş gribi, covid19, maymun çiçeği ve bilmediğimiz birçok hastalık laboratuvar ortamında hazırlanıp insanlığı kıyıma uğratmak için geliştirilmiştir.

3 Aşıların tamamı koruyucu değil genlerimizle DNA RNA yapılarımızla oynamak için geliştirilmiştir, bebeklerinize topuk testi yapmalarına izin vermeyiniz. 4 Dünyanın en büyük ticareti Devletler arasında yapılır bunlardan bazıları’ uyuşturucu ticareti, fuhuş çocuk pornosu, silah ve organ ticaretidir. 5 Orman yangınları, suni depremler, hayvan ve doğa katliamları, tesadüf değildir insan eliyle yapılıyor. 6 Paris İklim Anlaşması başlı başına çevre, doğa, insanlık soykırımının ilk adımıdır. 7 İzlediğiniz hiçbir film dizi hayal ürünü değildir hepsi yaşanmış ve yaşanacak olanların ta kendisidir. Hatta bazı filmlerde gerçekten insanlar öldürülüyor, tecavüze uğruyor, işkence ediliyor.8 Büyük Orta Doğu projesi devreye girmiş ve sona yaklaşmış bulunmaktayız. Sınırlar birleştiriliyor eyalet sistemi ve tek tip yönetim şekli yani Dünya tek elden yönetiliyor. Siyasileri bizler seçmiyoruz, dünyayı yönetenler seçiyor. Kaddafi, Saddam gibi liderlerin başına gelenler, ülkelerin başına gelenler tesadüf değil tarih tekerrürden ibarettir. Bugün göz yumdukların yarın seni bulur.

9 Mülteciler korkunç planın parçası iç savaş kaos planları devrede halkı silahsızlandırıp mültecilerin silahlanması, seçim hikaye olağan üstü hal ilan edilmesi beklenen bir durum.10 Havadan karadan ve barajlara mahkum edildiğimiz sulardan yavaş yavaş zehirlenip öldürülüyoruz iklim silahları spreylemeler ve suni gıdalarla.11 Dünyada milyonlarca çocuk kayboluyor bunlar nereye gidiyor ve neden gündemde değiller hangi deneyler ve korkunç arzular ve ayinlerde kullanılıyor.12 Elektrik, su, doğalgaz kesintileri olacak çok yakında ve insanların birbirleriyle iletişimi kesilecek.13 insanlığı en çok korku yayarak elinde tutabilir ve yönlendirebilirsin, bunlardan biride ekonomik kriz yani açlık, aç kalan insan ve hayvan ne yapmaz ki…

14 Dünya Haritası yalandan ibarettir. İnsanlıktan gizlenen başka ülkeler gezegenler boyutlar vardır ve bizleri sadece sistemin köleleri hizmetkarları olarak görüyorlar, biz onlar için birer hiçiz.15 Dünya medyası tek elden yönetilir algı operasyonu, bilgi kirliliği ve zihin kontrolü için birebir kurulmuş frekanslarla etkileşim alanlarımızı imha etmek için varlar.16 Nefret, öfke, kin, ölüm, kıyım, ahlaksızlık, cinsiyetsizlik, çocuk ve hayvanlarla ilişki itibarsızlaştırma, LGBT, eşitsizlik, yozlaştırılma ve buna benzer her şeyin hızlıca yayılması da planlarının bir parçası.17 İnsan ömrü çok uzundur aslında fakat ömrü kısaltmanın yolunu buldular kimyamızı bozdular doğallıktan uzaklaştırıp önce hasta edip sonra tedavi yöntemi sundular bizi sistemin oyuncağı ettiler.18 Dünyanın en güçlü silahı zihin kontrolüdür bunu da TV bilgisayar cep telefonları ve frekanslarla başardılar; 3 göz gibi, 6 his gibi, ilahi gücün ruhumuza üflediği nefes gibi, güçlü ve sonsuz kudretin gücünü bağlarını bizimle kesmek için her yolu denediler ve başardılar.  19 İnsanoğlu o kadar güçlü bir varlık ki dünyayı yerinden oynatır ve başaramayacağı hiçbir şey yoktur bunu bilen diğer insancıklar bizleri kullanmaya ve yaşam alanlarımızı kısıtlamaya başladılar atmosferi kirlettikleri gibi beden ve ruh sağlığımızı da kirlettiler TANRI GENİ’nin araştırmasına girdiler ve milyonlarca insanı gözlerini kırpmadan katlettiler.

20 Yaşadığımız dünyanın dışında varlıklar var, görmediğimiz duymadığımız sesler var ve sürekli iletişim halindeyiz aslında daha ötesi gördüğünüz rüyalar, hislerimiz, tuhaf olaylar, dejavu, hayaller, parapsikoloji, reenkarnasyon bunlar bizim en saf iletişim alanlarımızken bu alanların dışına zorla çıkartıldık. İnsanlık insanlıktan birçok şeyi gizledi.21 Çok dikkatli olun gıda stoğu yapın, çocuklarınızı koruyun, ekim ayı itibariyle yeniden kapanmalar başlayacak, her türlü erişim yasağı gelecek, kaos yaratıp insanları kırdırmaya çalışacaklar sakın buna izin verip gençleri sokağa dökmeyin, 2023 diye bir Antlaşma yok buna sakın inanmayın, ülkemiz parsel parsel satıldı ve bizler ülkemizde mülteci olduk. 2023 Türkiye’nin tamamen sömürü altına girmesi yer altı kaynaklarımızın yabancı ülkelere verilmesi demekti ve daha önemlisi Büyük İsrail Projesinde Türkiye onların  kutsal topraklarıydı ve teslim edilmek üzere seçilmiş BOB Başkanı ve yaverlerinin eşliğinde devir teslim töreni yapılacaktır. Her hafta farlı açıklamalarla detaylı yazılarıma devam edeceğim 21 maddeyi tek tek açıklayacağım takipte kalın ve sevgiyle kalın…

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar