Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4
BTC/USD70506.08
Reklam Alnı
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Polis Teşkilatı’nın Yıldönümü Kutlu Olsun

Polis Teşkilatı’nın Yıldönümü Kutlu Olsun
Dicle Elektrik Reklam 9

Ali Şeran // War And Photo Reporter
İletişim  haberdiyarbakir.org@gmail.com

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176.Yıl Dönümü Vesilesiyle,Vatandaşlarımızın Huzuru,Güvenliği Ve Esenliği İçin Mukaddes Vatan Topraklarının Dört Bir Yanında Fedakârca Görev Yapan Polis Teşkilatımızın,Polis Haftası’nı Tebrik Ediyoruz.Görevini Hukukun Üstünlüğü Ve İnsan Haklarına Saygı İlkelerinden Ödün Vermeden Üstün Bir Vazife AnlayışıylaFedakârca Yerine Getiren Emniyet Teşkilatımızın Mensupları,Vatanımızın,Bayrağımızın,Aziz Milletimizin,Milli Ve Manevi Değerlerimizin Teminatıdır.

Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı mensupları bu yıl hem 176. kuruluş yıl dönümlerini hem de bu vesile ile Polis Haftasını kutlayacak. Polis haftası her yıl 10 Nisan tarihinde kutlanır.Unutulmamalıdır ki, Demokrasinin Yaşaması,Temel Hak Ve Özgürlüklerin Teminat Altına Alınması Ancak Toplumda Huzur Ve Güvenliğin Sağlanmasıyla Mümkündür.Ülkemiz Ve İnsanlık Zor Bir Dönemden Geçmektedir. Bu Dönemde Polis Teşkilatımız.Virüs Salgınında Tedbirler Kapsamında  Bizler İçin Canla Başla Görevlerini Yerine Getirmeye Çalışmaktadır.Bizler de Vatandaşlar Olarak, Dışarıda Çalışan Polislerimize Destek Olmak Ve Toplumumuz İçin Alınan Önlemlere Titizlikle Uymamız Gerekmektedir.Bu Duygularımla;Emniyet Teşkilatın da Görev Yapan Tüm Teşkilat Mensuplarımızın, Polis Gününü Kutluyor, Bu Vesileyle Görevini Kahramanca Yerine Getirirken Şehit Olan Polislerimizi Rahmetle,Gazilerimizi Saygıyla Anıyor,Görevleri Başındaki Tüm Polislerimize Ve Değerli Ailelerine de Selam Ve Saygılarımı Sunuyoruz.” 

Polis Haftası Nedir.? Türk Polis Teşkilatı modern anlamda 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kurulmuştur. Halen 1937 tarihli ve 3201 sayılı Emniyet Teşkilat Kanunu'na dayanarak örgütlenmiş ve 1934 tarihli 2559 sayılı Polis Vazife ve Sâlahiyet Kanunu ile yetkilendirilmiş bir teşkilattır. İçişleri Bakanlığı'na bağlı bir genel müdürlüktür. Merkezde Daire başkanlıkları, taşrada İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri olarak örgütlenmiştir.Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı mensupları, Polis Teşkilatı 10 Nisan'da kurulduğu için 10 Nisan'ı her yıl Polis Günü olarak kutlar.

Dicle Elektrik Reklam 8

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar