Reklamı Geç
Haberdiyarbakir.Org Reklam
Dicle Elektrik Reklam 3
Diyarbakır
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9
BTC/USD65400.98
Online Randevu
Ali Şeran War And Photo Reporter

Ali Şeran War And Photo Reporter

Mail: [email protected]

Online Randevu

Mucize Doktor Bülent Çelik Anısına

Mucize Doktor Bülent Çelik Anısına
Dicle Elektrik Reklam 9

Ali Şeran // War And Photo Reporter
İletişim haberdiyarbakir.org@gmail.com

Merhabalar, Sevgili Okurlar. Sizinle Zaman Zaman Bu Köşede Bir Araya Gelerek, Hem Dertleşmek, Hem Ortak Sorunlarımızı Dile Getirerek, Çözüm Yolları Konusunda Fikir Alışverişinde Bulunuyoruz. Kimi Zaman Bölgemiz Veya Ülkemiz Genelinde Yaşanan Sorunları Dile Getirerek, Sizlerle İstişarelerde Bulunuyor, Kendi Fikirlerimi Ve Bugüne Kadar Edindiğim Deneyimleri Sizlerle Paylaşıyorum. Fakat Bu Kez, Size Kendi Hayatımdan Özel Bir Konudan, Daha Doğrusu, Çok İyi Bir İnsandan Söz Etmek İstiyorum. Kuşkusuz, Hepimizin Hayatında, Özel Yerleri Olan, Bizlere Ve Topluma Yaptıkları İyilikler Ve Güzellikler İle Hep Olumlu Anılan, Gıyabında Söz Edildiğinde Hayırla Yad Edilen İnsanlar Vardır. Bu Yazımda, Ben De Sizlere, Hem Benim Hem De Ailem İçin Özel Bir Yeri Olan, Meslek Hayatı Boyunca Hep İnsanlara Yardım İçin Çabalamış Bir İnsan: Mucize Doktor Bülent Çelik. Doğumumdan, Gençlik Yıllarıma Kadar, Yaptığı İyilikler, Benim İçin Harcadığı Emekler, İçtenliği Ve Mesleğine Olan Sevgisi Gerçekten Takdire Değer.

Sadece Benim İçin Değil, Mesleki Anlamda Tüm Hastaları İçin Elinden Gelen Gayreti Gösteren, İyilik Timsali Bu İnsana, Vatandaşlar 1980 Yıllardan Vefatına Kadar ‘Mucize Doktor’ Veya Doktor Bülent Diye Hitap Ederlerdi. Bu Ünvanı Da Hak Eden Biriydi. Çünkü Mesleğini Severek Yapan Hastaları İçin Mesai Kavramı Gözetmeksizin Çaba Sarf Eden Bu Güzel İnsanı, Bu Vesileyle Köşemde Yazmak Ve En Kalbi Duygularımı Sizlerle Paylaşmak İstedim.

Önceki Gün 40 Yıl Aradan Sonra Umutla Kavuşmayı Beklediğim Ailesi Beni Araştırıp Buldular Kıymetli Eşi Ve Çocukları Büromuza Ziyarete Gelmişlerdi. Öyle Memnun Olduk Ki Anlatamam. Merhum Hocamızı Rahmetle Andık. Kabrine Ziyarete Gittik Onunla İlgili Güzel Anları, Yaptığı Hayırlı Çalışmaları Bir Kez Daha Konuştuk. Geçmişten Geleceğe Hatıralarımızı Tazeledik. Ne Mutlu Bizlere Ki, Yaşanan Tüm Olumsuzluklara Rağmen, Böyle Güzel İnsanların Da Oluşu Ve Hayatımıza Pozitif Dokunuşlar Yapıyor Olmaları. Bu Duygu Ve Düşüncelerle, Merhum Hocamız Ve Ebediyete İntikal Eden Tüm Yakınlarımız Dost Ve Akrabalarımız İle, Hayatımızda Güzel Anılar Bırakarak Ebediyete İntikal Eden Bütün Kalender İnsanlara Bir Kez Daha Yüce Rabbim’den, Rahmet Ve Merhamet Niyaz Ediyoruz. ‘"Mucize Doktor"’ Veya “”Doktor Bülent”” Seni Ve Aileni Seviyoruz. Doktor Bülent Çelik (12.10.2021)

Dicle Elektrik Reklam 8

Makale Yorumları

  • E.Sabri Yurdaer14-03-2023 21:44

    Abime Allah'tan Rahmet Ve Mağfiret, Yengeme Ve Evlatlarına Başsağlığı Ve Sabırlar Diliyorum.

Yorum Yazın

Online Randevu
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar