Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.5743
EURO34.9946
ALTIN2428.6
BTC/USD64353
Reklam Alnı
Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

Afyondan Kadim Şehir Diyarbakır"a Selam Olsun

Afyondan Kadim Şehir Diyarbakır"a Selam Olsun

Özel Günlerdir. Sevinçtir, Mutluluktur, Huzurdur. Milli Ve Manevi Hislerle Kutlayacağımız; Birbirimizle Yakınlaşıp Kucaklaşarak Hasret Gidereceğimiz Bir Bayrama Daha,Bir Kurban Bayramına Daha Kavuşmanın Sevincini İçerisindeyiz. Anne Baba,Hısım Akraba, Eş Dost. Yediden Yetmişe Hepimizi Birleştiren Bu Özel Günlerin Kıymetini Bileceğiz Ve Kurban Bayramımızı Bu Bilinçle Ve Samimiyetle En İyi Şekilde İdrak Edeceğiz. Varsa Kırgınlıkları,Küskünlükleri Bir Kenara Bırakacağız. Sevgi,Saygı Ve Hoşgörüyle Bir Kere Daha Barışacağız, Kucaklaşacağız. Ülkemizin Her Bir Köşesinde Olduğu Gibi, Kadim Şehri Diyarbakır”da Dostluğumuzu, Kardeşliğimizi Pekiştireceğiz. Sevincimizi, Mutluluğumuzu Paylaşıp Çoğaltacağız İnşallah.

Bunun İçin Özenle Ve Hassasiyetle Çalışıyoruz. Bu Manada, Hemşehrilerimizin Ve Şehrimizde Tatilini Geçirecek Olan Tüm Misafirlerimizin Huzurlu Bir Bayram Geçirmesi İçin Her Türlü Önlemler ve Tetbirler Alınmış. Her Zaman Olduğu Gibi, Bayramlar Boyunca, İlgili Resmi Kurumlarımız İşinin Başında Halkımızın Hizmetinde Olacaktır. Bu Vesileyle,Bayram Dolayısıyla Seyahat Edecek Olan Tüm Vatandaşlarımıza Çağrıda Bulunmak İstiyorum:

Lütfen, Trafik Kurallarına Uyalım. Yorgun Ve Uykusuz Asla Yola Çıkmayalım. Seyahat Halindeyken Cep Telefonu Kullanmayalım. Yola Çıkarken Emniyet Kemerimizi, Kaskımızı Mutlaka Takalım. Seyahat Halindeyken Cep Telefonu Kullanmayalım. Kurallara Uyalım Ve Sevdiklerimizi Üzmeyelim. Sevinç Günlerimiz, Hüzün Günlerimiz Olmasın. Bu Duygu Ve Temennilerle, Hep Birlikte Ve Huzur İçerisinde Bir Bayramlar Geçirmeyi Rabbimden Niyaz Ediyorum. Nice Sevinçlere, Mutluluklara Ve Hayırlara Vesile Olması Temennilerimlem Afyondan Kadim Şehir Diyarbakır"a ve Ülkeme Selam Olsun.

Berfu İlter // Haberdiyarbakir.Org
Board Of Directors Chairman

İletişim:  
haberdiyarbakir.org@gmail.com

 

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar