Reklamı Geç
Reklam
Diyarbakır
DOLAR32.6
EURO34.7856
ALTIN2497.6
BTC/USD63923.93
Reklam Alnı
Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Dr.Öğr.Üyesi Berfu İlter

Mail: [email protected]

Reklam Alnı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü

Cumhuriyetimizin Kurucusu Diyarbakır’ımızın fahri hemşehrisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında milletçe saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. Bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletine duyduğu sonsuz güven ve inançla Samsun’da başlattığı istiklal mücadelesini, milletimizin eşsiz fedakarlığı, azmi ve kararlılığı ile başarıya ulaştırarak şanlı bir zaferle neticelendirmiştir.

Büyük Önder, bu destansı zaferi Cumhuriyetle taçlandırarak hem milletimizin geleceğini teminat altına almış hem de bu uğurda mücadele veren mazlum milletlere örnek teşkil etmiştir. Biz de O’na layık olmak ve O’nun işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; vefatının 84. yıl dönümünde Cumhuriyet’imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Ruhları şad olsun. Resmi Kaynak Gazeteci Ali Şeran//Diyarbakır

Haberdiyarbakir.Org
Board of Directors chairman
Berfu İlter

İletişim
haberdiyarbakir.org@gmail.com

Yorum Yazın

Reklam Alnı
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar