Yeni Yayın Dönemine Güçlü Bir Kadroyla Giriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Yayın Dönemine Güçlü Bir Kadroyla Giriyoruz
Abone ol
Efe Şeran Ulusal Yerel Haber Ve Reklam Dijital Medya Yayın Kuruluşu Olan Ve Diyarbakır İlimizde 07.07.2010 Tarihinde Kurucu Başkanlığını Gazeteci Ve Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Tarafından Kurularak Yayın Hayatına Resmi Olarak Başladı Hayırlı Olmasını Temenni Ederiz.

Haber Muhabiri Hatice Öğüt
Resmi Kaynak Özlem Kaya

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı hizmete girdiği ilk günden bu yana ‘dürüst, objektif ve tutarlı’ çizgisiyle, kamuoyunda büyük beğeni toplamış bulunmaktadır. Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizin en beğenilen ve takip edilen Haber Ajansı Haberdiyarbakir.Org ilk günkü heyecanı ve azmiyle, yoluna devam etmektedir. Akılcılığa dayalı objektif yayın anlayışıyla ideolojik kirlenmelere asla izin vermeden, en anlaşılır ve doğru haberciliği ilke edinen kuruluşumuz, müspet yayın politikasıyla, Türkiye'deki sayısız internet kanalına da örnek teşkil etmektedir.

Efe Şeran Ulusal Yerel Haber Ve Reklam Dijital Medya Yayın Kuruluşu Olan Diyarbakır İlimizde 07.07.2010 Tarihinde Kurucu Başkan Gazeteci Ve Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Tarafından Kurularak Yayın Hayatına Başladı. Bugün İtibari ile 21.04.2023 Tarihinden İtibaren Gazeteci Ve Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Ali Şeran Tarafından Yeni Yönetim Kurularak Yeni Yayın Dönemine Güçlü Bir Kadroyla Başladı Şeran Yaptığı Açıklamada. Yapıcı, bilimsel gerçeklere dayalı, uzlaştırıcı üslubuyla, güzel ahlaka has değerleri birleştirerek, dayanışma ruhunu geliştirmeyi amaçlayan kurumumuz, bugüne kadar birçok resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan tebrik mesajları ve ödüler almıştır. Haberdiyarbakir.OrgHaber Ajansı’ çalışmalarına ve yayın hayatına Aralıksız olarak, Diyarbakırlı merkezli devam etmektedir. Sürekli olarak kadrosunu güçlendiren, çok yönlü güncel haberlerinin yanı sıra, köşe yazarlarıyla da, beğenen ve gündem oluşturan kurumumuzun yönetim kademesini resmi olarak açıkladı Savaş Ve Fotoğraf Muhabiri Şeran"ın Yeni Yönetim Kadrosu şu şekilde oluşmuştur:

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Berfu İlter

Haberdiyarbakir.Org (CEO)"su
Chief Executive Officer

Genel Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü Ali Şeran

Genel Yayın Yönetmenimiz Nusret Bilgiç

Genel Koordinatörlerimiz Zübeyde Fidan Kırmızı // Berfu İlter

Baş Editörler Engin Bakan  //  Büşra Aktaş

Baş Yazar Eğitimci Uzm.Estestisyen Ayşegül Çepik

Spor Haberlerimiz Recep Eser // Sultan Denli

Halkla İlişkiler Reklam ve Tanıtım
Şahin Köse // Naciye Aykut

Kültür Sanat ve Eğitim
Nigar Tarancı // Sultan Denli

İnsan Kaynakları ve İş Geliştirme Haberdiyarbakir.Org

Denetleme ve Değerlendirme
Şinda Güneş // Volkan Avşar

Siyaset ve Ekonomi Haberleri
Hatice Öğüt , Esra Arslan

Sosyal Ağlar ve Dijital Medya
Haberdiyarbakir.Org

Kurum Asistanlarımız Büşra Aktaş

Bilgi İşlem ve Teknoloji Haberdiyarbakir.Org

Ajans Kameramanı Muhabir Adnan Bilgiç

Resmi Çevirmenler Haberdiyarbakir.Org

Hukuk Koordinatörü
Avukat H.İbrahim Şeran

Resmi İzleyici Temsilcileri
Özlem Kaplan // Hatice Öğüt
haberdiyarbakir.org@msn.com

Resmi İl Temsilcilerimiz
(31) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Hatay Hatice Öğüt
(56) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Siirt (Vekaleten)
(03) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Afyon Berfu İlter
(21) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Diyarbakır (Vekaleten)
(16) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Bursa Sultan Denli (02.02.2024)
(07) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Antalya Tuğçe Saraç
(40) Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Kırşehir (Vekaleten)

Şikayet İhbar ve Resmi
İletişim İçin E-Maillerimiz

haberdiyarbakir.org@msn.com
haberdiyarbakir.org@gmail.com

Dijital Varlıklarımız
facebook.com/haberdiyarbakir.org
twitter.com/bolgehaber21

Resmi Görevde Olan Muhabirlerimiz: Nusret Bilgiç, Sultan Denli, Naciye Aykut, Şahin Köse, Hatice Öğüt, Volkan Avşar, Berfu İlter, Recep Eser, Özlem Kaya, Esra Arslan, Büşra Aktaş. Ali Şeran, Şeyma Özbay, Engin Bakan, Özlem Kaplan, Şinda Güneş, Zübeyde Fidan Kırmızı, Özlem Kaya. (Ö.B 03.12.2020)

Özümüz Sözümüz İnsandır. Hayata Giriş Sayfanız Kamuoyunun Dikkatine: 07.07.2022 Tarihli Resmi Bilgilendirmedir. ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansımız Hiç Bir Basın Kuruluşuna Bağlı Olmadığı Gibi Herhangi Bir Kurum Veya Kuruluşun Uzantısı Da Değildir. Daha Önce Muhtelif Defalarca Birçok Platformda Dile Getirdiğimiz Üzere Sadece Habercilik Sektöründe Görev Almış Hizmet Ehli Kişilerin Oluşturduğu Basın -Yayın Ve Dijital Medya Kuruluşudur. Unutmayın ‘Haber Eşittir Hayat’ Sloganıyla Yola Çıkan Dijital Yayın Organımız ‘"Haberdiyarbakir.Org’" Haber Ajansı Basın Meslek İlkeleri’ne Uymaya Söz Vermiş Bir Ulusal ve Yerel Dijital Medya Ajansıdır. Türkiye‘nin En Yeni Ve En Hızlı Yükselen Dijital Medya Haber Ajansı Yüzde Yüz Milli Yüzde Yüz Yerli Yeni Nesil Habercilik. Çünkü Siz Geleceksiniz İnternet Sitesinde Yayınlanan Yazı Ve Yorumlardan Yazarları Sorumludur. Türkiye‘nin Güneydoğusunda Merkezi Diyarbakır İlinden 07.07.2010"dan Beri Yayın Yapan Yüzde Yüz Milli  Ve  İlk Ulusal Ve Yerel Dijital Medya Bir Arada Yaındadır.

Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Resmi Olarak Hiçbir Şekilde Sorumluluk Kabul Etmez. "Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansında Yayınlanan Haberlerimiz Resmi Olarak Haber Kaynaklarına Ait Yayınlanan Her Haber ve Köşe Yazısı Resmi Kaynak Gösterilerek Yayınlanır Ve Kaynaksız Haber Asla Yazılmaz Ve Yayınlanamaz. Bu Nedenle "‘Haberdiyarbakir.Org’" Bu Haberler İle İlgili Olarak Yasal Sorumluluk Kabul Etmez Ve Sorumluluk Tamamen Resmi Haber Kaynaklarına Aittir. 21.04.2023 Tarihli Resmi Bilgilendirme ile Yönetim Kurulu Başkanımızın Resmi Talimatı ve Onayı İle Bu Sayfa Resmi Olarak Genel Müdürümüz Gazeteci Ali Şeran Tarafından Yayınlanmıştır Hayırlı Olamasını Temeni Ederiz. Yolu Sevgiden Geçen Herkesle Bir Gün Mutlaka Karşılaşmak Ve Tanışmak Ümidiyle.

Kaynak:Haberdiyarbakir.Org

Anahtar Kelimeler:
  • 222
    SEVDİM
  • 156
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 70
    İNANILMAZ
  • 21
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DSİ Genel Müdürlüğü’nden Boğulma Olaylarına Karşı Alınacak ÖnlemlerÖnceki Haber

DSİ Genel Müdürlüğü’nden Boğulma Olaylar...

“TRT Diyanet Çocuk” Kanalı Yayın Hayatına BaşladıSonraki Haber

“TRT Diyanet Çocuk” Kanalı Yayın Hayatın...

Yorum Yazın

Reklam Alnı