Yazar Devran Sinanoğlu 10. Kitabını Çocuklar İçin Yazdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazar Devran Sinanoğlu 10. Kitabını Çocuklar İçin Yazdı
Abone ol
Yazar Ve Şair Devran Sinanoğlu Farklı Edebi Konularda Bugüne Kadar 10 Kitap Yayınladı. Yayınlanmış Eserleri Arasında Roman, Öykü, Şiir Ve Çocuk Kitabı Bulunan Yazar Son Kitabını Çocuklar İçin Yazdı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Devran Sinanoğlu

10. Kitabı olan "Kaplunbağanın Zaferi" eserini çocuklara ücretsiz hediye etti. Özelikle kırsal da okuyan ve kitaba ulaşmakta güçlük çeken, imkanları kısıtlı olan köy çocuklarına kitabını armağan etti. Sosyal Sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Diyarbakırlı yazar ve şair Devran Sinanoğlu bu kez çocuklara hediye etmek için yazdığı kitabıyla gündemde Çocuklara yönelik öykü kitabı olan Kaplunbağanın Zaferi dört konudan oluşuyor. Birbirinden bağımsız farklı öyküleri bir araya getiren yazar, çocuklara öğretici ve eğitici sade ve yalın bir dille masal tadında kitabını kaleme almış.

Kaplunbağanın Zaferi Dört Farklı Konuda, 38 Sayfa  Olarak Yazılmış. 1.Konuda başarıya giden yolda çocukların nasıl davranılması gerektiğini ve bu yolda nasıl, ne şekilde sabır etmeleri gerektiğini anlatıyor. 2.Konuda cocukların cesaretlenmeleri için kendilerini kötü hissetmemeleri gerektiğini, hiç bir şeyin onlardan daha önemli olmadığını ve kendileriyle barışık olmaları gerektiğini anlatıyor. 3.Konu yardıma ihtiyacı olan birine yardımcı olunması gerektiğini, çocuklara sevgiyi, yardımlaşmayı eğitici bir dille yazar anlatıyor. 4.Konu dostluğun ve arkadaşlığın önemini vurgulayan bu iki kavramın değerinden, öneminden bahseden yazar çocukların seviyesine inerek anlatıyor. Yazar Devran Sinanoğlu Haziran ayında başlatmış olduğu "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'da 100 köy okulu kütüphanesinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Kitap gelirlerini çocuklara bağışlayan yazar, bu defa yazdığı kitabı proje kapsamında köy okullarının kütüphanelerine bağışladı. Yayınevinin tanıtım için bir miktar kitabı piyasaya sürerken geri kalanını yazar Sinanoğlu okul kütüphanelerine ve çocuklara bağışladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezopotamya Gastronomi Platformu KurulduÖnceki Haber

Mezopotamya Gastronomi Platformu Kuruldu

2.570 Gram Metamfetamin Maddesi Ele GeçirildiSonraki Haber

2.570 Gram Metamfetamin Maddesi Ele Geçi...

Yorum Yazın

Reklam Alnı