TEK Parti Diyarbakır Teşkilatından İftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEK Parti Diyarbakır Teşkilatından İftar
Abone ol
Teknoloji Ve Kalkınma Partisi (TEK Parti) Diyarbakır İl Teşkilatı, Diyarbakır’da Faaliyet Gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar) Ve Muhtelif Meslek Gruplarına Mensup İş İnsanlarıyla, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Haber Muhabiri Büşra Bilgiç
Resmi Kaynak Süleyman Karaarslan

Genel Başkanlığını 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ın oğlu, Ahmet Özal’ın yaptığı Tek parti Diyarbakır İl Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi. İl teşkilat binasında verilen iftar davetine, STK temsilcileri, muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler, Tek parti Diyarbakır İl başkanı İcabi Atabey, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl başkanı Mehmet Çelik, iş insanı Abdurrahman Şimşek, Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Diyarbakır İl Bölge Müdürü Ali Şeran ve basın yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. İftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Tek parti Diyarbakır İl başkanı İcabi Atabey, şunları söyledi:

Misyonu Olmayanın Vizyonu Olmaz

‘Özellikle son birkaç yıldır, ülke olarak bir hayli zor bir dönemeçten geçiyoruz. İnsanlarımız, hayat pahalılığı, sürekli yükselen enflasyon, para birimimizin Dolar ve Euro karşısında değer kaybetmesi nedeniyle, oldukça zor koşullarda hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. İşsizler ordusuna her geçen yıl, yenileri ekleniyor. Ev kiraları, asgari ücreti bile geçmiş durumda. Teknoloji ve Kalkınma partisi olarak, liyakatli kadrolar eşliğinde, ülkemizin sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek hedefiyle, bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayız.

Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, adeta seferberlik ilan ederek, vizyoner bir bakış açısıyla, halkımızla beraber, güç ve gönül birlikteliği yaparak, kalıcı ve köklü projeleri gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak, herkesin fikir ve önerilerini dinleyerek, toplumu oluşturan katmanlarla, diyalog halinde olmaya devam edeceğiz. İftar davetimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz’. Ardından, geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi. Diyarbakır’ın sorunları ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında, katılımcılar görüşlerini dile getirdi. Toplantı sonucunda, Milli Beka Hareketi Diyarbakır İl Teşkilatı, Tek partiye katıldığını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır’dan Adıyaman’a İçme Suyu YardımıÖnceki Haber

Diyarbakır’dan Adıyaman’a İçme Suyu Yard...

Uyuşturucu Operasyonlarında 51 Kişi TutuklandıSonraki Haber

Uyuşturucu Operasyonlarında 51 Kişi Tutu...

Yorum Yazın

Reklam Alnı