Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramlar Dileğiyle

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevgi Huzur Ve Sağlık Dolu Nice Bayramlar Dileğiyle
Abone ol
Avrupa El Ele Engelli Ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi Ve Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, Mübarek Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, Ülkemiz Ve Tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı Kutladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

 

Mesajında, ‘Dostluk, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın tadına doyum olmayan mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Avrupa El Ele Engelli ve Yaşlılara Yardım Vakfı Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Öncelikle, kadirşinas halkımız ve Ümmeti Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. En ışıltılı bakışların gözlerimizde, en tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Ramazan Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez’.

Salgın Hastalıklar Ve Bütün Zulümlerin Bitmesini Niyaz Ediyoruz

Bütün Dünya olarak oldukça zor bir süreçten geçmekteyiz. Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, bir o kadarının da yoğun bakım üniteleri ve karantinada, ölümle hayat arasındaki ince çizgide yaşam mücadelesi verdiğine dikkati çeken Arzu Avcıl, şöyle devam etti:‘Ülkemizde ve bütün dünyada can almaya devam eden bulaşıcı pandeminin yanı sıra, eli kanlı Siyonist İsrail rejiminin saldırılarına maruz kalan mazlum Filistin’li kardeşlerimiz başta olmak üzere, bütün dünyada yaşanan zulümlerin sona ermesi için, Cenab-ı Allah’a yakaralım, dualarda buluşalım. Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer halkımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna zaman diliminin, bütün dünya insanlarına, sağlık ve huzur dolu günlere vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimiz’e YönelelimÖnceki Haber

En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimiz’e...

Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış DurumdaSonraki Haber

Rahmet Rüzgârları Bütün Kâinatı Kaplamış...

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Reklam Alnı