Nasır Bek Ekmek Fırını Müşterilerinden Tam Not Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nasır Bek Ekmek Fırını Müşterilerinden Tam Not Aldı
Abone ol
Hünerli Ellerin Son Derece Hijyenik Bir Ortamda Titizlikle Yoğurduğu Ve Adeta Sevgisini De Kattığı Birbirinden Leziz Ürünleriyle Nasır Bek Ekmek Fırını Müşterilerinin Hem Beğenisini Hem De Haklı Olarak Hayır Dualarını Aldı.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Resmi Kaynak Süleyman Karaarslan

Uzun Yıllardır Büyüyen Ve Gelişen Diyarbakır’da, Bu Büyüme Ve Gelişmeye Paralel Olarak, Birbiri Ardına Yeni İşletmeler De Hizmete Açılıyor. Bu İşletmelerin Hizmete Açılması, Kent Ekonomisine Katma Değer Kattığı Gibi, İstihdama Da Olumlu Katkılar Sağlıyor Kuşkusuz. Ancak Bazı İşletmeler Var Ki, Onların Açılması Vatandaşların Damak Tadına Da Yeni Lezzetler Sunulmasına Vesile Oluyor. Bunlardan Biri De, Merkez Kayapınar İlçesi Kayapınar Caddesi Üzerinde Bulunan Nasır Bek Ekmek Fırını. Akarsu Balık Evinin Hemen Yanında Bulunan Nasır Bek Ekmek Fırını, Hizmete Girmesinden Kısa Bir Süre Sonra, İlçe Genelinde Tanınan Ve Büyük Beğeni Toplayan Bir İşletme Konumuna Geldi. Nasır Ve Hüsamettin Bekmezoğlu Kardeşlerin, Hünerli Elleriyle Yoğurup Hazırladığı Ve Adeta Sevgilerini De İçine Kattığı Birbirinden Leziz Ürünler, Mübarek Ramazan Ayında, Vatandaşların Hem Beğenisini Hem De Haklı Olarak Dualarını Almalarını Sağladı.

Katkı Maddesiz Hamur Ve Maya Sağlık İçin Çok Önemli Ekmeğin Yoğurmasından, Pişirilmesine Ve Sunuma Hazır Hale Gelmesinde Bir Çok Önemli Unsura Dikkat Ettiklerini Belirten İşletmeci Nasır Bekmezoğlu, Şu Açıklamalarda Bulundu: ‘Bizim Ustalarımızdan Ve Büyüklerimizden Öncelikle Şunu Öğrendik. Bize Hep, ‘Ne Yaparsan Yap, Aşk İle Yap’ Derlerdi. Bugün Geldiğimiz Noktada, Ne Kadar Haklı Olduklarını Daha İyi Anlıyoruz. Besmele İle Dükkânını Açmak, İşini Sevmek, Her Gün Aynı Sorumluluk Duygusuyla İşe Koyulmak İnsana Tarifi İmkânsız Mutluluklar Yaşatıyor.

Zengin Ürün Çeşidi Ve Hijyen, Büyük Beğeni Topluyor Bizim Yaptığımız İş, Doğrudan Doğruya İnsan Sağlığını İlgilendiren Bir İş Olduğu İçin, Büyük Bir Sorumluluk Duygusuyla Yapıyoruz İşimizi. Her Şeyden Önce Katkı Maddesiz Hamurumuz Ve Mayamız İle, Son Derece Doğal Ortamda Pişirdiğimiz Ekmeklerimizi, Gönül Rahatlığıyla Müşterilerimiz Sofralarına Koyabiliyorlar. Çünkü İnsanlar Haklı Olarak Aldıkları Ekmeğin İçinde Neler Olduğunu, Katkı Maddesi Olup Olmadığını Bilmek İsterler. Ekmeklerimiz, Hesaplı Olduğu Kadar, Lezzetli Ve Bir O Kadar Da Vitaminli. Hijyen, Kuşkusuz Bizim Sektörün ‘Olmazsa Olmazları’ Arasında Yer Alan, Hayati Derecede Öneme Sahip Unsurlardan Birisidir.

Sabah Ezanıyla Açığımız İşyerimizde Temizlik Ve Hijyen Kurallarına Özellikle Riayet Ederek, Hem Çalıştığımız Yerin Pırıl Pırıl Olması, Hem De Misafirlerimize Temiz Ve Sağlıklı Bir Ortamda Hizmet Sunmak Büyük Önem Taşıyor. Bugün Baktığımız Zaman, Ülkemiz Genelinde Pide Ekmeğinin Çok Lezzetli, Bir O Kadar Doyurucu Ve Katkı Maddesiz Olduğu İçin Sağlımıza Da Son Derece Faydalı Olduğunun Görmekteyiz. Açık Ekmeğin Yanı Sıra, Lahmacun, Simit, Boğaça, Açma, Çörek Çeşitleri, Buğdaylı Ekmek, Yağlı Ekmek, Ramazan Özel Pidesi Ve Lavaş Çeşitlerimizle, Toplumun Bütün Kesimlerine Hizmet Ediyoruz. Ayrıca Fırın Güveç Hizmetimiz De Mevcut. Sektöründe Yılların Deneyimine Sahip Ustalarımız Ve Güler Yüzlü Personelimizle, İşyerimize Gelenleri Müşteri Değil, ‘Misafirimiz’ Olarak Kabul Ediyor Ve Olabildiğince En Üst Düzeyde, Kaliteli Hizmet Sunmaya Çalışıyoruz. Dürüstlüğümüz Ve Samimiyetimiz İle Sektörde Edindiğimiz Güven Ve İtibar, En Büyük Kazancımız Ve Zenginliğimizdir. Aldığımız Olumlu Geri Dönüşler Bizim İçin Büyük Bir Motivasyon Kaynağı Oluyor. Daha Büyük Bir Şevkle İşimize Dört Elle Sarılarak, ‘Memnuniyeti’ Esas Alan Bir Hizmet Anlayışıyla, Üretmeye Devam Ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 6
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 6
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğil’de Çevre Dostu Tekne Projesi Kabul EdildiÖnceki Haber

Eğil’de Çevre Dostu Tekne Projesi Kabul...

Diyarbakır'da Uyuşturucudan 225 Kişi TutuklandıSonraki Haber

Diyarbakır'da Uyuşturucudan 225 Kişi Tut...

Yorum Yazın

Reklam Alnı