Halkımızın Bayramını En Samimi Duygularımla Kutlarım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halkımızın Bayramını En Samimi Duygularımla Kutlarım
Abone ol
Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bilgiç, Bir Ramazan Bayramı’na Daha Kavuşmanın, Tarifi İmkânsız Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirtti.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Özlem Kaplan

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten. Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bilgiç, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiretle dolu lütufları, bütün âlemi, bir uçtan diğer uca kuşatmış durumda Ziyaretlerle, hal hatır sorduğumuz, hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar. İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde canlı olarak yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.

Mübarek bir zamanın kutlu atmosferini idrak ettiğimiz bu günlerde son derece önemli ve hayati bir husus ise; Ramazan vesilesiyle yeniden kuşandığımız ‘kulluk şuurunu’, ibadet bilinci, sorumluluk duygusu, merhamet ahlakı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi, bizi biz yapan değerlerimizi aynı azim ve kararlılıkla devam ettirmektir. Ramazanın bereketini ve bayramın güzelliğini bütün bir hayata taşımaktır. Zira buna her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Çünkü dünyamız, milyonlarca insanın ölümüne sebep olan ve bütün dünyayı derinden etkileyen bir virüsün sebep olduğu sancılı ve sonucu belirsiz bir süreçten geçti. Bu bağlamda küresel boyutta insanlığın bir endişe ve özgüven sarsılması yaşadığı da bir gerçektir.  Dolayısıyla bizim gereken bütün tedbirleri uygulamaya devam ederken, Azim ve ümitle, sabır ve metanetle, tevekkül ve dua ile mücadeleye devam etmemiz ve insanlığa da bu manada örnek teşkil etmemiz gerekmektedir. Ülkemizde vuku bulan, orman yangınları, maden kazaları, deprem hadiseleri ve sel baskınlarında, elli binden fazla insanımız hayatını kaybetti. Hepimiz, çok zor günler ve geceler yaşadık. Yakınlarımız, akrabalarımızı kaybettik. Ancak, şu nokta, her daim hayatımızın merkezinde yer almaya devam edecek.

Cenab-ı Allah’ın emriyle, gelecek güzel ve mutlu günlere dair umutlarımız, her dem diri ve aynı zamanda, giderek de artmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas halkımız ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bayramın, vatanımız başta olmak üzere, bütün Ümmeti Muhammed’e, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 5
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 5
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayramınızı En Samimi Duygularımla KutluyorumÖnceki Haber

Bayramınızı En Samimi Duygularımla Kutlu...

Bayramlar Umutların Tazelendiği Nadide GünlerdirSonraki Haber

Bayramlar Umutların Tazelendiği Nadide G...

Yorum Yazın

Reklam Alnı