Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi, Saygıyla Selamlıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğimizi İnşa Eden Öğretmenlerimizi, Saygıyla Selamlıyoruz
Dicle Elektrik Reklam 111
Abone ol
Demokrasi Ve Atılım Partisi (DEVA) Diyarbakır İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, Öğretmenler Günü’nü Kutladı. Deva Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ülsen, ‘Mesajında Şu Görüşlere Yer Verdi:
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Ali Şeran 

‘Son derece anlamlı ve bir o kadar da özel bir zaman dilimini, hep beraber idrak etmekteyiz. Eğitim-Öğretim, sadece ülkemiz değil, bütün dünya devletleri açısından, her zaman için hayati değere haiz bir konudur.Hepimizin takdir edeceği gibi, değerli ve fedakar öğretmenlerimizin, meslek hayatları boyunca gösterdiği Azim ve fedakârlık takdire şayandır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden birisi olan öğretmenlik, mesai kavramı tanımayan, emek, hoşgörü ve sabır isteyen ulvi bir meslektir.

Öğretmenlerimiz geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızı, her konuda gerekli bilgi ve birikim ile donatarak aydınlık, huzurlu, mutlu ve müreffeh bir Türkiye hedefine doğru sorumluluklarını her zaman için, örnek teşkil eden bir özveri ve azimle icra etmektedirler. Yarınların Türkiye’sini yönetecek olan çocuklarımız ve gençlerimizin, hayata en iyi ve donanımlı bir şekilde hazırlanabilmeleri, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda gerekli teorik ve pratik eğitim ve öğretimi alabilmeleri noktasında, öğretmenlerimizin son derece önemli misyonu vardır.

Nitekim Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan başta olmak üzere, DEVA hareketinin tüm kurmayları, gerek yurt gezilerinde, gerekse basın açıklamaları ve düzenledikleri her türlü etkinliklerde, ‘Okumanın, Eğitim ve Öğretim’in önemine, özel bir vurgu yapmaktadırlar. Bu hedef ve ilkeler doğrultusunda, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı insanlığa, vatanımıza ve ulusumuza faydalı ve yetkin bireyler olmaları yolunda büyük emek, özveri, sabır ve hoşgörü sergileyerek gelişmelerine katkı sağlayan, geleceğimizin mimarları, eğitimin temel taşı ve vazgeçilmezleri olan sevgili öğretmenlerimizin "Öğretmenler Gününü" kutluyoruz.Bu duygu ve düşünceler ışığında, ebediyete intikal etmiş, bütün öğretmenlerimize; Yüce Allah’tan rahmet ve merhamet niyaz ediyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu mutlu bir yaşam temennisiyle, vazifesini fedakârca icra etmekte olan bütün öğretmenlerimize de başarılar diliyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Bilenle Bilmeyen Bir Olur Mu?’Önceki Haber

‘Bilenle Bilmeyen Bir Olur Mu?’

DÜ Rektörü Öğretmen Kardeşleri Makamında AğırladıSonraki Haber

DÜ Rektörü Öğretmen Kardeşleri Makamında...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Online Randevu