En Kalbi Duygularımla Bayramınızı Kutluyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Kalbi Duygularımla Bayramınızı Kutluyorum
Abone ol
Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Ve Ziraat Bankası Emekli Müdürü Hamza Serçek, Mübarek Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, Bütün İslam Alemi’nin Bayramı’nı Kutladı.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Nusret Bilgiç

 

Serçek, duygu yüklü mesajında, ‘her daim bir arada, sevgi ve muhabbet dolu, huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğinde’ bulunarak, şöyle devam etti: ‘Cenabı Allah; başta vatanımız olarak üzere bütün İslam Âlemi’ne nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip eylesin. Mübarek Ramazan Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Heyecanla beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın tarifsiz heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez. Bayramlar berekettir, umutların tazelendiği, özlemlerin giderildiği müstesna günlerdir. Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Dostluklar, kardeşlikler ve tüm güzelliklerin harman olduğu, kutsi değerlere sahip bir Bayrama daha kavuştuk. Elbette ki toplumda hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Ramazan Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, bütün kalbimizle, Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyoruz’.

Bayramlar, Sınırsız Rahmani Lütufları Beraberinde Getirir Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır İl Başkanı ve Ziraat Bankası Emekli Müdürü Hamza Serçek, şöyle devam etti: ‘Bereketiyle gelen Ramazan Bayramı, bütün Ümmet-i Muhammed’e huzur, mutluluk, dirlik ve sağlık getirsin. Özlemini duyduğumuz tüm güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, hedeflerimiz birer birer gerçekleşsin. Rahmet ayı Ramazanı Şerif’i ve Kadir Gecesi’ni uğurlarken, bir kez daha ulaştığımız Bayram’da, bol bol dualar ederek, özellikle yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımız için, Yüce Rabbim’e niyazlarda bulunacak, bu ulvi gün ve geceler hürmetine günahlarımıza af ve mağfiret dileyeceğiz. Manevi bir hazla kılacağımız Bayram Namazı sonrasında, yetim ve öksüzler, ihtiyaç sahipleri, hastalar ve mazlumları ziyaret edecek, uzakta olanları telefonla arayıp, bayramlarını kutlayacağız. Bu nadide zaman dilimi, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşarak azaltabilmek için, paha biçilmez bir değer taşımaktadır.

Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, başta Filistin olmak üzere dünyada akan mazlum ve masum Müslüman kanlarının durmasına; savaşlar, bulaşıcı hastalıkların tamamen sona erip, sevgi, hoşgörü ve barış ikliminin olabildiğine tesis olmasını, hep beraber dualarımız ve niyazlarımızda, Yüce Rabbim’den dileyeceğiz. Unutmamak gerekir ki, nimetlerin en iyisi çalışarak alın teriyle kazanılan, arkadaş ve dostların en iyileri de; Cenabı Allah’ı hatırlatanlardır. Arş-ı Ala’nın tek sahibi Yüce Allah’tan, sayısız güzelliklerle dolu, birlik, beraberlik ruhuyla, her zaman bir öncekinden daha güzel, mutlu ve geleceğe daha büyük umutlarla bakacağımız bir Bayram niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas hemşehrilerim ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramını en halisane duygularımla kutlar, başta vatanımız olmak üzere İslam Alemi ve bütün dünya insanlarına sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket nasip etmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hevsel Dergisi Eser Alımları BaşladıÖnceki Haber

Hevsel Dergisi Eser Alımları Başladı

Hırsızlar Kanser Derneğini SoydularSonraki Haber

Hırsızlar Kanser Derneğini Soydular

Haber Yorumları

  • Ayser20-04-2023 09:05

    Bayram Mesajınız Şahane Sizin Gibi Güzel İnsanlara Toplumun Çok İhtiyacı Var.

Yorum Yazın

Reklam Alnı