En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimize Yöneleceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Kalbi Duygularımızla Yüce Rabbimize Yöneleceğiz
Abone ol
ECP Eğitim Danışmanlık Proje A.Ş. Müdür Yardımcısı Eğitimci Turgay Yıldızöz, Bir Ramazan Bayramı’na Daha Kavuşmanın Manevi Hazzı Ve Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirtti.

Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak Nusret Bilgiç

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Eğitimci Turgay Yıldızöz, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘İslâm âlemi olarak rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerif’in sonunda, bir kez daha Bayram’a daha kavuşmak, ne büyük bir mutluluk ve nimet hepimiz için. Her zaman olduğu gibi, Cenabı Rabbimiz’e; ellerimizi açarak, en kalbi duygularımızla O’na yöneleceğiz. Makam-ı Azamı’nda secdeye varıp, boyunlarımızı bükeceğiz. Günahlarımıza tövbe edip, ebediyete intikal etmişlerimize, Rahmet dileyeceğiz.Sadece; Cenab-ı Allah’a yalvararak; keremi ve sayısız lütuflarla dolu, O’nun yüce katına niyaz etmeyi dileyeceğiz. Dillerimizde, kalplerimizde, gönüllerimizde hep Yüce Mevla’mız olacak.

İki cihanın Güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V.) salâvatlar getireceğiz. Bu vesileyle, Şanlı Dinimiz İslam ve Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’in nuru, kalplerimize dolsun’. Turgay Yıldızöz, bu mübarek günlerin, paha biçilemez manevi bir değer taşıdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: ‘Hepimiz mezarlıklara giderek, elli beş bine yakın insanın hayatını kaybettiği deprem felaketleri, maden kazaları, orman yangınları ve sel baskınlarında hayatlarını kaybedenler ile, ebediyete intikal etmiş bütün Mümin kardeşlerimizin ruhuna, Fatihalar ve Dualar okuyacağız. Bayram Namazı’nın coşkusunu, komşu ve akrabalarımıza yapacağımız Bayram ziyaretleri takip edecek’.

Ecp Danışmanlık, Sektöre Yeni Bir Soluk Getirdi 

ECP Eğitim Danışmanlık Proje A.Ş. olarak, hizmet sunmaya başladıkları ilk günden itibaren, hep daha iyiyi ve güzeli hedeflediklerini belirten, Eğitimci Turgay Yıldızöz, şöyle devam etti: ‘Kurum olarak, Eğitim-Öğretime başladığımız ilk günden itibaren, bu alandaki ciddi bir boşluğu doldurduğumuz kanaatindeyim. Nitekim, geniş bir vatandaş kitlesinin yanısıra, veliler, öğrenciler ve meslektaşlarımızdan gelen tepkiler, bir hayli olumlu. Bu olumlu tepkiler, bizi daha da motive ederken, işimizi daha bir heyecan ve sorumlulukla yapmamıza da zemin hazırlıyor. Unutmamak gerekir ki, Eğitim, ihmale ve ertelemeye gelmez. Sektörümüzün deneyimli hocaları eşliğinde, yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımıza en üst düzeyde, pratik ve teorik Eğitim sunabilmek noktasında, mesai kavramı gözetmeksizin çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda, gençlerimizin ‘Almanya’ hayalini gerçeğe dönüştürmek hedefiyle, Eğitim-Öğretim hizmetlerimize devam ediyoruz. Resmi protokollü olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda, Mesleki Eğitim, Barınma ve Sigortalı Staj olanağının yanı sıra, Maaş ve İş garantisi de taahhüt ediyoruz. Asgari Lise Mezunu, 18-30 Yaş Arası ve B2 Almanca Dil bilen her vatandaşımızı Eğitim Kurumumuza bekliyoruz.

Ayrıca, meslek kazandırma kurslarımızla, gençlerimizin vasıf sahibi olarak, hayata daha bir güvenle bakabilmeleri noktasında, geniş kapsamlı ve uygulamalı kurslar veriyoruz. ‘Acil Tıp Teknisyeni, hemşirelik, Yaşlı Bakımı, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik, Aşçılık, Kuaförlük, Makine Mühendisi, Kaynakçılık, Mimarlık, El Sanatları, Turizm ve Otelcilik ve Medya’ gibi, oldukça geniş bir perspektif ile, deneyimli Eğitmen kadromuz eşliğinde, Eğitim-Öğretim olanağı sunuyoruz. Daha detaylı bilgi almak isteyenler, ‘530 099 53 05’ veya, ‘555 162 66 65’ numaralı telefonlarımızdan bize ulaşabilirler. Bu duygu ve düşünceler ışığında, Bayramımızın bütün sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini diliyor; Yüce Rabbim’den, Filistin başta olmak üzere, zulme maruz kalan mazlum Din kardeşlerimiz ve bütün İslam Âlemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler, nasip etmesini niyaz ediyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 7
    SEVDİM
  • 7
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 7
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özlemini Duyduğumuz Güzellikler, Hanelerimize DolsunÖnceki Haber

Özlemini Duyduğumuz Güzellikler, Haneler...

Şampiyonluk Yolunda İddialı AdımSonraki Haber

Şampiyonluk Yolunda İddialı Adım

Yorum Yazın

Reklam Alnı