En Kalbi Duygularımızla 1 Mayıs’ı Karşılıyor Ve Kutluyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En Kalbi Duygularımızla 1 Mayıs’ı Karşılıyor Ve Kutluyoruz
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Avrupa El Ele Engelli Ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi Ve Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesajında, Ülkemiz Ve Bütün Dünya Emekçilerinin Bayramını Kutladı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Yayıncı  Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır
Haberin Resmi Kaynağı Nusret Bilgiç

Mesajında duygu yüklü ifadelere yer veren, Avrupa El Ele Engelli ve Yaşlılara Yardım Vakfı Güneydoğu Bölge Temsilcisi ve Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, şunları söyledi:‘Alın teri, el emeği ve göz nurunun günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, en kalbi duygularımla kutluyorum.

Aziz Diyarbakırlı hemşehrilerim ve tüm emekçiler, her türlü övgüyü hak etmektedirler. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesine, alın teri ve emeğiyle yadsınamaz katkılar sağlayan, hayatımızın bamtelinde yer alan, toplumsal hayatımızda ‘olmazsa olmazlar’ arasında yer alan işçi ve emekçi kardeşlerimize, yaşamımıza kattıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir inanca sahibiz. Bu doğrultuda, birlik, beraberlik ve danışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan köklü bir medeniyetten geliyoruz.Ekmeğini taştan çıkaran, ürettikleriyle ekonomimize katma değer katan, hammaddenin endüstriyel ürünler haline getirilip, yaşamımızda kullanıma sunulmasını sağlayan tüm emekçilerimiz ve işçilerimizi saygıyla selamlıyoruz’.

Alın Teri Ve Emeğin Bayramı Kutlu Olsun

‘Çalışan, üreten, ekonomiye katma değer katan kesimlerin, haklı beklenti ve taleplerini karşılamak, sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek, kuşkusuz çok önemlidir’ diyen Avrupa El Ele Engelli ve Yaşlılara Yardım Vakfı Diyarbakır İl Başkanı Arzu Avcıl, şöyle devam etti:

‘Emekçimiz ve çalışanlarımızın, alın terinin karşılığı olarak, insan onuruna yaraşır bir ücret elde ederek, sosyal güvenliğe sahip olması, hepimizin ortak temennisidir. Her geçen gün artan enflasyon karşısında eriyen gelirlerinin günün koşullarına göre revize edilmesi ve tehlike derecesi yüksek sektörlerde, sonu ölümle biten iş kazalarının sıfıra indirilmesi gibi konular, hepimizin gündeminde olmalıdır.

Yaptıkları fedakârca çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştürerek, kalkınmamızın anahtarı durumunda olan tüm işçi ve emekçilerimizin bu konulardaki talepleri dikkate alınmalıdır. Aslında hepimizin ortak bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken, toplum içinde birilerini ötekileştirme, görmezden gelme veya tartışma zemini oluşturmak değil, tam tersine birleştirici, bütünleştirici bir unsur olarak görülmelidir.Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, Cenabı Allah’tan, aziz milletimize, bütün emekçi ve işçi kardeşlerimize aileleriyle beraber, bir ömür boyunca sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler diliyorum’.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Acınızı Paylaşıyoruz BaşsağlığıÖnceki Haber

Acınızı Paylaşıyoruz Başsağlığı

Siirt Valisi Operasyon Bölgesinde İncelemelerde BulunduSonraki Haber

Siirt Valisi Operasyon Bölgesinde İncele...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı