Devran Sinanoğlu'ndan Kız Öğrencilerin Eğitimine Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devran Sinanoğlu'ndan Kız Öğrencilerin Eğitimine Destek
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Yazar Ve Şair Devran Sinanoğlu Geçen Yıl Başlatmış Olduğu "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı Ve Okutmalıyız" Projesiyle Beraber Yürüttüğü "Okumak İstiyorum Hayallerime Umut Olur Musun?"
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Nigar Tarancı
Resmi Kaynak Ali Şeran

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'da üç bin iki yüz öğrencinin yıllık kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Kitaplarının gelirlerini öğrencilere bağışlayan yazar Sinanoğlu konuyla ilgili şunları söyledi. " Diyarbakır'ın farklı ilçelerindeki köylerimizi ziyaret ettik. Bu köy ziyaretlerinde muhtarlarımızın ve öğretmenlerimizin yardımıyla maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit ettik. Hayır severlerin gönderdikleri ve bizim aldığımız kırtasiye ürünlerini ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize ulaştırdık. En son  çalışmamızı okullar yeni açıldığı zaman Eylül ayında Karacadağ bölgemizde yaptık. Oradaki yüz elli öğrencimize kırtasiye malzemeleri gönderdik. Kırtasiye ürünlerimiz arasında; çanta, defter, kalem, silgi, kalemtıraş, boya vs. malzemeler mevcuttur.

Dünyayı Erkekler Kirletiyor Kadınlar TemizliyorDaha çok kız öğrencilerine yönelik yardımda bulunuyoruz. Maalesef kız çocuklarımız hak ettikleri değeri Ortadoğu coğrafyasında bulmuyor. Bizde bir nebzede olsa onlara nefes olmak istiyoruz, onların sesine can katmak için çabalıyoruz. Kız çocukları, erkeklere göre daha titiz ve çalışkandır. Dünyayı erkekler kirletiyor, kadınlar temizliyor. Kadınlarımızın kıymetini bilelim, kızlarımızı okutalım. Bizim amacımız memleketine, insanına faydalı bireyler yetişmesi için mücadele etmek. İmkanlar dahilinde bugün ki fidanlara eğitim suyu veriyoruz. Büyüsünler insanlara hizmet etsinler. Yardımcı olduğumuz bir tek öğrencinin bile hayatına dokunabildiysek ne mutlu bize onlar bizim umudumuz, yarınımızlar. Ağır ekonomik şartlardan dolayı bir çok öğrencinin eğitim materyalleri eksiktir. Onurlarını, gururlarını incitmeden hediyelerini onlara ulaştırdık. İmkanlar dahilinde yardımlarımız devam edecek." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atik “Erdoğan, Kürt Kardeşlerin Artık Sana Aldanmak İstemiyor”Önceki Haber

Atik “Erdoğan, Kürt Kardeşlerin Artık Sa...

CHP’li Atik’e Hasenan Aşiret Mensuplarından Destek ZiyaretiSonraki Haber

CHP’li Atik’e Hasenan Aşiret Mensupların...

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı