Daha Hızlı Hizmet İçin Gingirler Devrede

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Daha Hızlı Hizmet İçin Gingirler Devrede
Dicle Elektrik Reklam 11
Abone ol
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı Ve Belediye Başkanı İlçede Zabıta Daha Hızlı Hizmet Vermek İçin 2'si İki Tekerlekli Olmak Üzere 5 Ginger İle Hizmeti Başlattı.
Dicle Elektrik Reklam 2

Haber Muhabiri Ali Şeran
Haberdiyarbakir.Org Diyarbakır

Haberin Resmi Kaynağı Yenişehir Belediyesi Basın Bürosu

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, İlçenin en işlek caddelerinde  zabıta ekiplerinin denetim ve gözetim faaliyetini daha hızlı yapabilmeleri amacıyla 2 'si iki tekerlekli olmak üzere 5 adet ginger aldı.Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı”nın talimatlarıyla  yeni kurulan gingerli  zabıta ekibi ilçenin en işlek caddelerinde hareketliliği kontrol etmek, işporta, işgal, çevre kirliliği ile trafik sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla gingirli zabıta ekibi kurdu. Uygulamayı gören vatandaşlar zabıta ekiplerine büyük ilgi gösterdi.

“Kolay Ulaşım, Erken Müdahale ”Yenişehir ilçesinde gingirli zabıta ekiplerinin göreve başladıklarını belirten Yenişehir  Kaymakamı ve Belediye Başkanı“ Zabıta ekiplerimize iki  tane iki tekerlekli 3 tane de üç  tekerlekli olmak üzere toplam 5 adet gingir takviyesinde bulunduk. Bu ekiplerimiz işlek caddelerimizde hareketliliği kontrol etmek, işporta, işgal, çevre kirliliği ile trafik sorunlarını anında müdahale edecektir.Vatandaşlarımızın daha esenliği için  etkin  mücadelede daha kolay bir ulaşım ve erken müdahale sağlanacaktır."dedi.

“Belediyemiz Yeniliklere Açık ”Gingerli zabıta ekiplerinden Sevilay Akgül, Gingirler ile  Kaldırımı işgalleri olsun farklı şikayetler olsun onları kontrol etmede de daha hızlı bir çalışma olduğunu belirterek,"Belediyemiz yeniliklere her zaman açık bir belediye. Değişimde, bu tarz şeylerde öncü oluyor. Vatandaşlarımız uygulamadan çok memnun” diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 Temmuz'dan İtibaren Tam Normalleşmeye GeçiliyorÖnceki Haber

1 Temmuz'dan İtibaren Tam Normalleşmeye...

Fiskaya Şelalesi Yeniden Akmaya BaşladıSonraki Haber

Fiskaya Şelalesi Yeniden Akmaya Başladı

Dicle Elektrik Reklam 4

Yorum Yazın

Reklam Alnı