© Haberdiyarbakir.Org Haber Ajansı

Genel Müdürümüz Şeran"dan 1 Mayıs Kutlaması

Haberdiyarbakir.Org Genel Müdürü Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Gazeteci Ali Şeran, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesajında Ülkemiz Ve Bütün Dünya Emekçilerinin Bayramını Kutladı.

Haber Muhabiri Özlem Kaplan
Resmi Kaynak Haberdiyarbakir.Org

En Kalbi Duygularımızla 1 Mayıs’ı Karşılıyor Ve Kutluyoruz. Mesajında duygu yüklü ifadelere yer veren, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Genel Müdürü Savaş ve Fotoğraf Muhabiri Gazeteci Ali Şeran, hissiyatını şöyle dile getirdi: ‘Alın teri, el emeği ve göz nurunun günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, en kalbi duygularımla kutluyorum. Diyarbakırlı vatandaşlarımız ve tüm emekçilerimiz, her türlü övgüyü hak etmektedirler. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesine, alın teri ve emeğiyle yadsınamaz katkılar sağlayan, hayatımızın bamtelinde yer alan, işçi ve emekçi kardeşlerimize, yaşamımıza kattıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bizler emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören Mukaddes bir Din’in mensuplarıyız. Bu doğrultuda, birlik, beraberlik ve danışma ruhunu 14 asır önce, manevi bir güneş gibi doğarak, bütün kâinatı aydınlatan ve ısıtan Dinimiz İslam’ın talimatları doğrultusunda, emek ve alın terini, hayatımızın temel unsurlarından biri olarak görmekteyiz. Ekmeğini taştan çıkaran, ürettikleriyle ekonomimize katma değer katan, hammaddenin endüstriyel ürünler haline getiren tüm emekçilerimiz ve işçilerimizi saygıyla selamlıyoruz’.

‘Alın Teri Ve Emeğin Bayramı’

‘Çalışan, üreten, ekonomiye katma değer katan kesimlerin, haklı beklenti ve taleplerini karşılamak, sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek, kuşkusuz çok önemlidir’ diyen ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Genel Müdürü Şeran, şöyle devam etti: ‘Emekçimiz ve çalışanlarımızın, alın terinin karşılığı olarak, insan onuruna yaraşır bir ücret elde edip, sosyal güvenliği olmaları, hepimizin ortak temennisidir. Her geçen gün artan enflasyon karşısında eriyen gelirlerinin günün koşullarına göre revize edilmesi ve tehlike derecesi yüksek sektörlerde, sonu ölümle biten iş kazalarının sıfıra indirilmesi gibi konular, hepimizin gündeminde olmalıdır.

Yaptıkları fedakârca çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştürerek, kalkınmamızın anahtarı durumunda olan tüm işçi ve emekçilerimizin bu konulardaki talepleri dikkate alınmalıdır. Aslında hepimizin ortak bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, toplum içinde birilerini ötekileştirme veya görmezden gelerek tartışma zemini oluşturmak değil, tam tersine birleştirici, bütünleştirici bir unsur olarak görülmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, Cenab-ı Allah’tan, bütün halkımıza, emekçi ve işçi kardeşlerimize aileleriyle beraber, bir ömür boyunca sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler yaşamalarını diliyorum’.  Tüm emekçilerin, emeğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlar, alın teriyle hayatını kazanan tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek dileriz. Gazeteci Ali Şeran // War And Photo Reporter

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER