D.B.B Dolandırıcılık Uyarısı
GüncelDiyarbakır Büyükşehir Belediyesi ;Son Zamanlarda Belediyenin İsminin Kullanılarak Filistin Ve Gazze’ye Yardım Toplandığını Bu Tür Taleplere İtibar Edilmemesi Konusunda Uyarıda Bulundu.
Haber Muhabiri Ali Şeran
Resmi Kaynak D.B.B Basın
Son günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği adı kullanılarak, Filistin-Gazze’ye yardım toplama bahanesiyle yurttaşlarımızdan para talep edildiğine ilişkin ihbarlar alınmıştır. Yurttaşlarımızın bilgisine sunarız ki, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir birimi, hiçbir kişi ya da telefon numarası üzerinden para talebinde bulunmamaktadır. Belediyemiz adına yapılan tüm yardımlar yalnızca resmi duyurular ve hesaplar üzerinden yürütülmektedir.
Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı yurttaşlarımızın dikkatli olmaları, kendilerinden para veya IBAN bilgisi talep eden kişi ve numaralara itibar etmemeleri önemle rica olunur. Şüpheli durumlarla karşılaşılması halinde, lütfen adli mercilere başvurunuz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği
İlginizi Çekebilir