Katliam Gibi Trafik Kazası 10 Kişi Öldü 39 Kişi Yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katliam Gibi Trafik Kazası 10 Kişi Öldü 39 Kişi Yaralandı
Abone ol
Mersin - Adana Karayolunda Diyarbakır Yolcu Otobüsü İle Bazı Araçların Karıştığı Zincirleme Kazada 10 Kişi Hayatını Kaybettiği ve 39 Kişi De Yaralandığı Bildirildi.

Haber Muhabiri Ali Şeran

Mersin - Adana karayolunda Diyarbakır firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsü ile çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, bir yolcu otobüsü karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Validen Açıklama TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, aralarında Diyarbakır şehirlerarası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişi yaralandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya: 10 Ölü, 39 Yaralı Var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi mevkide otobanda 2 binek araç ve 1 kamyonla çarpıştı. 

İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatanndaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı." ifadelerini kullandı. Bakan Yerlikaya, paylaşımının devamında, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi. 

Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus İlçesi Yenice Mahallesi mevkide otobanda 2 binek araç ve 1 kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Van Ve Batman Eş Başkanlarından Eş Başkan Bucak’a ZiyaretÖnceki Haber

Van Ve Batman Eş Başkanlarından Eş Başka...

Galatasaray Süper Lig'de 24. Şampiyonluğunu KazandıSonraki Haber

Galatasaray Süper Lig'de 24. Şampiyonluğ...

Yorum Yazın

Reklam Alnı