Başyazarımız Çepik’ten, Diyarbakır Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başyazarımız Çepik’ten, Diyarbakır Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Ziyaret
Abone ol
‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Başyazarı Ayşegül Çepik, Diyarbakır Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat’a, ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu.

Haber Muhabiri  Hatice Öğüt
Resmi Kaynak  Ali Şeran

Diyarbakır’ın ilk Dijital Ulusal ve Yerel Haber Ajansı ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansı Başyazarı Ayşegül Çepik, göreve yeni atanan Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat’ı Ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerini iletti.  Açıklamalarda bulunan Başyazarımız Ayşegül Çepik, Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) hükümetleri döneminde, ülkemiz ve bölgemizin yanı sıra, Diyarbakır ilimizde, son derece başarılı ve birçok projenin hayata geçirildiğini belirterek, şunları söyledi: ‘Ülkemiz, adeta Ak parti iktidarları döneminde, çağ atladı. Sadece hayali kurulan, devasa nitelikte projeler gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız ve Ak parti genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, devletimizin tüm kurumları ve mekanizmaları, hep daha iyiyi ve güzeli hedefleyerek, var gücüyle ülkemizi daha bayındır ve çağdaş bir noktaya taşımak için, azimle mücadele ediyorlar.

Bu kapsamda, bizler de, yeni göreve atanan Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Aydın Polat’ı Ziyaret ederek, ‘Haberdiyarbakir.Org’ Haber Ajansımız adına ‘Hayırlı Olsun’ Dileklerini ilettik. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, il müdürümüz hedefleri ve projeleri hakkında, detaylı bilgiler sundu. Kurum yöneticilerimizin böylesine şevkle çalışmaları, kuşkusuz hepimizi memnun ediyor. Müşterek hedefimiz, Diyarbakır ilimizi, her yönden olabildiğince en üst noktalara taşıyabilmek. Bu doğrultuda, önümüzdeki süreçte, resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve kanaat önderlerimizi de ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler alacak ve bunları, ‘Haberdiyarbakir.Org’ vasıtasıyla, halkımızla paylaşacağız. Karşılıklı istişarelerle, bilgi paylaşımı yapacak ve gelişmeleri, haber ajansımızda yayınlayacağız. Bu doğrultuda, İl Müdürümüz Aydın Polat’a, bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, kurumun tüm çalışanları ve bileşenlerine başarılar diliyoruz’.

Bu Tür Ziyaretler, Bizleri Memnun Ediyor. Diyarbakır Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, duygularını şöyle ifade etti: ‘Diyarbakır ilimizin, köklü haber ajanslarından olan ‘Haberdiyarbakir.Org’ adına yapılan ziyaret, bizleri bir hayli memnun etti. Sayın Ayşegül Çepik, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla, kamuoyunun haklı takdirini kazanmış biri. Kurumsal olarak çalışmalarımızda, hizmetlerin, ‘Sürekli, Kaliteli ve olabildiğince seri bir şekilde yapılması’, ‘Olmazsa Olmazlarımız’ arasındadır. Sağlıklı bir çalışma, disiplin ve devamlılık gerektiren çalışmalarımız kapsamında, belirlediğimiz projeleri ivedi olarak hayata geçirerek, halkımızın istifadesine sunuyoruz. Bu nazik ziyaretinden dolayı, Sayın Ayşegül Çepik’e teşekkür ediyor, tüm ‘Haberdiyarbakir.Org’ ailesine de çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz’. Not: Bu Haber 21 01 2024 Tarihi İtibari İle Yeniden Güncelenmiştir.

Anahtar Kelimeler:
  • 156
    SEVDİM
  • 256
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 156
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atanamayan Uzman Çavuşlar Haklarını ArıyorÖnceki Haber

Atanamayan Uzman Çavuşlar Haklarını Arıy...

1 Ton 148 Kilogram Esrar Ve 606 Kök Kenevir Bitkisi Ele GeçirildiSonraki Haber

1 Ton 148 Kilogram Esrar Ve 606 Kök Kene...

Yorum Yazın

Reklam Alnı